Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

monita
ja som mala len jednú pooperačnú a v pohode vystačila:-))

ewel
jazva sa zvykne roztiahnúť ak máš malé prsia a väčší implantát si dávaš vtedy je veľký tlak na prsník,alebo potom keď sa nešetríš a neoodychuješ:-)

ewel007

leus

chcem sa spýtať, to sa jazva môže aj roztiahnuť? po akej dobe sa ti prosím ťa roztiahla? kolko sa cca hojí, viem že je to individualne, ale tak .. díky

leus

monita
vraj netreba nic davat to je najlepsie, nechat tak nak sa same zahoja...ja som ich mastickovala( aloe vera, sipkovy olej) a masirovala skoro aby boli pekne a jedna sa mi roztiahla, mozno prave preto ze som ich macerovala...

Monitaaa

Leus
tak čo si mam potom na tie jazvy dat, aby to aspon troska pomohlo, pretoze ja budem mať jazvu v tvare lizatka, okolo bradavky a dole cez prsnik....

leus

monita
tie naplaste su drahe a maju ten isty ucinok ako ten dermatix, je to gel a neotiera sa ...ja som mala pooperacnu podprdu len jednu

Monitaaa

leus zuleko
baby a tie silikonove naplaste pomahaju? mne to pride take prakticke nalepiť a nemusim sa starať či sa mi to nezotrelo o podprsenku a podobne. Inač mate jednu pooperačnu, alebo dve? lebo ja rozmyslam ze si kupim este jednu sportovku na extra zaťaženie, ktoru vyuzijem aj potom, len zatial neviem velkost :D ale značka anita, v čechach ju pouzivaju namiesto pooperačnej.

leus

zuleko
mne nepomohol, ja mam spatnu jazvu na boku kde mi vybrali hrcku a akoby som si ju ani nedavala, ale tak skus, vsak je zadara tak co...
monita
ano,kupila som ju v lekarni

Zuleko

leus
fakt nepomaha ten dermatix?spoliehaala som sa na neho,mne to poradil jeden veľmi uznávaný lekár,že je to vraj veľmi dobré,ale je pravda,že na každého zaberá niečo iné.

leus

Monita
mne doktorka homeopaticka kazala brat tak, ale som tiez citala na omlazeni a nepocuvla som ju, supla som si uz pred opkou a zakrvacala som z toho , takze pred opkou nie