Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eelle

ewel

ano rozhodla som sa ist tam, povodne mi dali termin na konzultaciu az na konec novembra ale dnes som tam volala a idem uz buduci tyzden :)) ak to vyjde do tych 3000 tak to je super ja som ratala s tym ze to bude viac lebo tusim tomasova pisala ze ide tam a plati do 3200, ale neni som si ista... a teba kedy operovali a kedy by si chcela zvacsit?:P a este to ma napadlo ze ak by bola potrebna modelacia ako velmi to ovplyvni cenu, nevies?

skoricka

co to znamena ze budes mat extra makke? :D da sa vybrat medzi tvrdymi a makkymi?

monny3

ZULEKO
chcem sa ta opytat na pery aky je to sposob zvacenia Pl,ja mam vrchnu peru zvacenu s aqvamidom,ale mali sa mi,tak si chcem dat implantat,ale pokial je nieco lepsie preco nie,prosim ta a vlastnym tukom? pre ktory sposob sa rozhodnes a preco?dakujem a gratulujem k novym prskam.

Monitaaa

Zuleko
len ja idem na jednu oslavu počas toho nosenia tej pooperačnej a pochybujem, že tu ozrutnu podprdu nejak zamaskujem, tie obrysy bude vidiet asi aj cez vrecovinu.... preto som rozmyslala nad sportovkou hladkou :D aspon na tie dve tri hodky na oslave.
www.peknabielizen.sk napriklad tato, alebo potom je este jedna na maximalnu zataz, na omlazku baby pisali, ze tam im na klinike odporučaju tuto ako pooperačnu

ewel007

saska_s

to skakanie na trampoške je k čomu dobre, k čomu pomôže? daj typa nech si zaskačem, ved mam doma 4,5m trampošku :))

saska_k

lilabmw
a tie bicepsy, mozem uz potom zacat? to nenamaham prsia?
Inac teraz po novom sa skace na trampoline, nieco take ako zumba..Myslis, ze skakanie mi ublizi? Od kedy by som mohla skakat s prsiami?