Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

monny3
čo sa týka pier,tak Monita ti správne napísala,že PL je permalip:-))Ešte sme sa s doktorom nedohodli na konečnej metóde,on mi navrhoval budď výplň vlastným tukom,len tam sú potrebné 2-3 zákrokya jeden stojí okolo 200 eur,alebo potom kyselinu.Mne je srdcu najbližšia asi tá kyselina,aby som videla ako budem vyzerať a ak to bude fajn dám si možno PL.Aj keď o PL som počula,že málo komu vidno s ním rozdiel.Aquamid v chirmede tuším neponúkajú,a aj som nepočula na neho dobre ohlasy,tým ťa samozrejme nechcem strašiť,lebo to zvykne vždy tak byť že niekto začne šíriť poplašnú správu a potom je z toho celosvetový problém:-))))Takže najsôr sa asi rozhodnem pre kyselinu,ale nakoľko ty máš pichnutý aquamid tak pre teba by asi ten PL bol vhodný:-)

Zuleko

Monita
a ešte po prebudení väčšinou máš také malé prestávky keď niečo robíš(čítaš si) a potom hneď zaspíš:-))pretože ti dávajú lieky,ja si napríklad pamätám menej z tejto druhej OP ako z prvej:-)))

Zuleko

Monita,Kejtrina
Píšem ako to chodí v Chirmede,čiže sa to zíde Monita hlavne tebe:-)Ja som mala dôjsť na 8 hodinu ráno.Vyspisala som papiere na ktorých boli veci typu či som na niečo alergická váška váha a takéto veci.Vyplatila som sumu a sestrička ma zaviedla na posteľ.Tam som podávala všetko zo seba dole a ostala len v nohavičkách ona mi dala takú oranžovú plachtu na seba,pichla mi injekciu do brucha,potom mi zaviedla do ruky kanilu dala oblbovák a išla som za doktorom aby ma zakreslil,po zakreslení som šla rovno na sálu,natiahla som si čiapku na vlasy a ľahla si na stôl,potom som sa už prebudila na izbe.Deň pred tým som jedla naposledy okolo 7,ráno som vypila dosť vody a šla do Chirmedu.So sebou odporúčam vziať hrubé ponožky nakoľko mne bola strašná zima,ústnu vodu(ak Vám bude horko v puse po prebudení z tej trubice,čo zavádzajú do hrdla)a potom niečo voľné na gombíky ak budete odchádzať do čoho sa oblečiete.Čo sa týka bolesti Kejtrina nedá sa povedať že reopka(teda v našom prípade výmena za väčšie implantáty)nebolí vôbec.Ja mám také isté bolesti ako pri prvej OP,prvú Op som zvládla veľmi pekne.Takže ani teraz sa nesťažujem,akurát netreba zabudnúť,že je to väčšia nálož na hrudníku:-))))Hlavne si zoberte ústnu vodu a teplé ponožky a niečo voľné.Mne po prebudení bola strašidelná zima,takže mne tam dávali dva paplóny a aj tak som sa klepala,možno príznak po anestéze:-)

Monitaaa

Zuleko
ty si myslim najčerstvejšia prsatica. aj mna by zaujimalo ako to prebieha ten operačny den, povedali mi, ze po polnoci nesmiem vobec nič jest ani piť, maximalne rano po prebudeni jeden maličky glg čistej vody na osviezenie hrdla a ze na kliniku si mam vziat len ustnu vodu. ale mohla by si nam napisat ako to je pred OP a po prebudeni, či zas zaspis, alebo si niečo čitas, pozeras tv, nech mam nejaku predstavu :D

kejtrina

baby prosim vas pripomente mi - cerstve silikonky -

chcela by som si ozivit, nakolko si uz nepamatam, co to presne pekne krok po kroku obnasa...
...dojdem rano, v noci od dvanastej nic nejest nepit,
...rano ani caj??? potom sa dostavim do zariadenia - cakam - daju mi ten oblbovak, ci? silonky???

potom cesta na tu operacku - toho sa bojim najviac, najlepsie bolo ked som to pachala pred rokmi, ze som si to ani nevedela predstavit, operacia ma caka cca za tri tyzdne a stres mam uz teraz, kazde rano sa budim so strachom - hmmm reopka...

...na operacke (dufam ze uz budem kvalitne sfetovana) ta intravenozka...bohaaa!!!

co prebudzanie? napiste mi dojmi please babeny...

velka bolest? mne bolo slubene, vraj reoperacia uz tak neboli ako "tenkratpoprve" - je to tak?
baby ste asi vacsinou v nemocnici len tu jednu noc? ja som si vtedy priplatila radsej este jednu, teraz neviem sa mi zda ze je to aj zbytocne...baby myslite ze za tyzden ci 10 dni mozem ist do prace? - ucim...

vdaka lasky piste piste

Zanag

Prosím Vás, viete mi povedať, či je veľký problém keď mám ísť za 12 dní na opku a beriem antibiotika na baze penicilinu? Mala by som ich dobrat 2 dni pred opkou....

Monitaaa

eelle
to ja neviem, asi zalezi od toho aky chces vysledok. Ja som už vačšie nechcela a trvala som aj na modelacii aj kkoli asymetrii a uprave dvorcov. Ale videla som tu viac bab, ktore mali poklesnute a riesili to len implantatmi, takze sa to určite da aj bez toho. Kliniky na tento kombinovany zakrok poskytuju rozne zlavy, niektore viac, niektore menej, treba sa opytat konkretneho lekara, pripadne niektore davaju zlavy stalym klientkam. Je to individualne. Ja mam modelaciu v cene zakroku, nenavysovali mi to.

eelle

monita

ja este neviem akym sposob mi to bude robit, este len idem na konzultaciu.. kde to budu tebe robit? platis viac ked to mas aj s tou modelaciou? a nevies nahodou ze keby si dam tie implantaty vacsie ci by sa to v takom pripade nedalo bez tej modelacie.. kojit som nekojila, len som dost schudla..

Monitaaa

monny3
PL je permalip

elle
ja budem mať modelaciu so zvačšením. Su 3 druhy, jedna do tvaru kotvy, druha vyzera ako lizatko a tretia je len okolo bradavky tak neviem čo budes mat ty, videla som fotky zien po modelaciii tak tie jazvy vyzeraju dost skaredo prve 2 mesiace, okolo 9-12 mesiacov uz boli pekne vyblednute, samozrejme je ich ale vidiet aj potom ale nič hrozne