Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zanag

Prosííííí Vás, viete mi povedať, či je veľký problém keď mám ísť za 12 dní na opku a beriem antibiotika na baze penicilinu? Mala by som ich dobrat 2 dni pred opkou...

Kočky ktoré ste mali podobný problém prosím odpíšte mi, lebo ledva som sa dočkala termínu a teraz mám nervy.....

Dakujeeeeeem!!!

Zuleko

ewel
ja tiež neviem ako s tou kyselinou mám kámošku ktorej je to vidieť aj po pol roku a zas druhú ktorá po mesiaci to už nemá:-))ale tak skúsim a potom možno niečo trvalé:-)koľko si dávaš ml?

ewel007

Zuleko

ja chodím dva roky na kysku ale už kašlem na nu, lebo dva týždne som ako kačička čiže je to viditelne potom odpuchneš a za tri mesiace ani neni vidno že som niečo mala a vždy vysolím cca 300e za 1ml takže myslím že sa to neoplatí možno raz na skušku ked sa rozhoduješ pred zakrokom PL..

Zuleko

ewel
ja mám teraz extra vysoký profil a skoro,že ani nevidieť rozdiel medzi EHP a HP,takže choď určite do EHP,pokiaľ ti to doktor odobrí:-)))

Zuleko

Monita
Nie nič mi nedali a bola som strašné hladná.-))hihi ja som tam žobronila o jedlo,ale nesmie sa dávať po narkóze nič jesť lebo potom ti môže prísť zle,takže priprav sa nato,že papať budeš až ďalší deň 2 chlebíčky a výborný mätový čajík mňam:)

ewel007

kejtrina

ahoj kočka a ty už máš aj termin druhej opky? bude nečítam alebo si sa nepochvalila :))
a teda pre koho si sa rozhodla a kolko ml atd..??
Píš éíš som zvedava kedže aj ja by som chcela podstupiť reopku, rozmýšlam nad extra vysokým profilom, teraz mam vysoký a koh I su velmi makučke to sa mi páči a samozrejme Mentor :)