Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Zanag
Mne môj doktor povedal že mesiac pred Op neužívať žiaden ibalgin,žiadny penicilín a ani nič podobné,neviem ako to je inkde.

Zuleko

monita
tak ja som si vody pred Op dopriala :-))a zas po Op ak budeš smädná tak ti dajú:-))neboj budú sa tam starať o teba na 1* :-)

Zanag

Prosííííí Vás, viete mi povedať, či je veľký problém keď mám ísť za 12 dní na opku a beriem antibiotika na baze penicilinu? Mala by som ich dobrat 2 dni pred opkou...

Kočky ktoré ste mali podobný problém prosím odpíšte mi, lebo ledva som sa dočkala termínu a teraz mám nervy.....

Dakujeeeeeem!!!

tomasova

Lucinecka83
ahoj draha,ako sa mi mas??ja dnes oslavujem od rana,krpec ma dnes 3roky,dnes moja rodina a zajtra draheho rodina....a v pondelok prvy krat do skolky...uz to mas len za par,stale na teba myslim,ze budes mat o chvilu po...

tomasova

Lucinecka83
ahoj draha,ako sa mi mas??ja dnes oslavujem od rana,krpec ma dnes 3roky,dnes moja rodina a zajtra draheho rodina....a v pondelok prvy krat do skolky...uz to mas len za par,stale na teba myslim,ze budes mat o chvilu po...