Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Zuleko

ved jasne ja si myslí že pod 100ml alebo za 100ml sa to neoplatí ale už nad 100ml je to viditelne a som teda rada že sa ti to podarilo :)
Ja by som chcela Mentory ako mam teraz :) a neviem ako je s tou koh ale teraz mam I a sa mi super páčia tak aj tie väčšie by som chcela I a teda ten EHP ak sa nebude dať tak HP a ml 650ml kedže teraz mam 500ml nech tam aj vidím rozdiel a možno 700ml ale to je fakt maximum predsa len, ale viem, že vtedy budem spokojna :D

Zuleko

Ewel
Mňa najprv nechceli operovať,že prečo vymýšľam,že mám pekné veľké prsia:-))Ale ja som chcela väčšie,takže nakoniec mi vyhovel a spolu sme dospeli k tomu,že ak chcem aby bolo vidno rozdiel nemá význam dávať o 100ml viac,takže som si povedala,že už keď idem druhý krát do toho,tak nech to stojí zato.Tak som povedala,že by som chcela niečo okolo 600ml a nakoniec sme zakotvili pri 620ml,EHP to bola totiž najväčšia veľkosť akú ponúka značka Nagor:-))Myslím,že ES a Mentory majú až do 800 alebo 850,len ja som bola spoko so značkou Nagor tak preto som sa pre ňu rozhodla.-)

ewel007

tomasova

neboj papať dostaneš :)
ja som po narkoze sice dvakrát zvracala, takže som papala až na druhý den ranajky, výborbe, obedík si vyberieš so 7druhou, ale mne po tej narkoze nechutilo ani, ale rohliček, čajík, kavička, masielko a šunčička spravili dobre môjmu žaludku a taktiež dostaneš aj večeru a ked budeš hladna kludne si vypýtaj daju ti ovocie, je to super :)

ewel007

Zuleko

jaska rada podelím so skusenosťami :))
no teda to som si všimla, že ta kočka je dosť chudučka a myslím si že je to na nej až až ale tak čo už každa mame svoje :))
no praveže kedby boli také aj skutočne ako na foto, oni sa kočky len ukazuju :D
ak to bude možne určite pôjdem na reop a smozrejme ti dakujem za podporu, už keby soms a mohla pochvaliť terminom :))
Inak tie ml si si vybrala ty či spolu s dokim?
ti závidim, samozrejme v dobrom že už maš po, zase všetko znovu od začiatku podstupiť, ale sme ženy a ideme si za svojim :D

Zuleko

Ewel
No uvidím ako s tou kyselinou,každopádne ďakujem za info.Nie ja to určite nemám také,pretože tá bab na fotke je strašne chudá,čiže na mne to až tak neukáže a aj ťažko mi je súdiť pretože ja som fakt celá polepená hore dole v strede:-)))Uvidím,až keď ma odlepí ako to vyzerá:-))Ty podľa mňa už aj pri tých 500ml máš dosť veľké prsia oproti tomu čo som videla iné baby s 500ml,ale chápem,že fotky môžu skresľovať,takže ak sa ti páčia veľké prsia choď si po nich:-))Máš moju podporu!:-)

ewel007

tomasova

ďakujem :), no a ako som ti už písla určite ber tých 450ml ja mam 500ml, ako počujem chvali, ale nemala som žiadny zaklad tak sa mi mali :)
ja som platila menej lebo Avelane malo vtedy akciu :) ale aj tak by som tam išla znovu lebo presne takto som si ich predstavovala a som rada že sme sa na prvýkrat dohodli na 500ml :)

ewel007

Zuleko

no ved to že niekedy mi to vydrží dva mesiace ale max je tri a to si dam rozpichať 2ml, takže už kašlem na to, po mesiaci od aplikacie su pery take krasne ale potom mam len nervy že sa s jedneho dňa na druhý stratí..takže to za to ani nestoji kedže by si to chcela dlhodobo a pri tých 2ml to aj dlhšie trva kým sa to rozpicha a aj to boli aj po aplikacii ešte par hodín, ale no škoda že to nema dlhší efekt aspon rok :D
ty ceckaňa ten link si mi nemala ani ukazať ja som ju už minule kuk, aj ty máš niečo podobne, asi taku nalož? :))

Zuleko

Zanag
Ja som bola v Chirmede,ale neboj sa nič to nemusí ešte znamenať.Napríklad v Chirmede musíš vysadiť mesiac pred OP antikoncepciu a iní lekári operujú aj ak užívaš antikoncepciu,čiže sa neboj,zajtra tam zavolaj kam ideš a možno to vôbec nebude problém.