Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

angie,eellee
ja mám Nagory a je pravda,že sú tvrdšie,možno ani nie tvrdšie ale pevnejšie.Mentory som v ruke nedržala takže neviem posúdiť,tuším,že oni na 100% nie sú plnené,takže sú určite mäkššie.

tomasova

eelle
cakam 2 mesiace,14novembra idem a poviem ti ze odratavam sekundy...a neviem si predstavit cakat na opku rok.ty kedy mas termin???a ake cecule budes mat??

eelle

NAGOR alebo MENTOR?

tusim s tymito dvoma znackami robi dr. mladek, ze?

baby ako ste spokojne s tymi nagor? zevraj su moc tvrde lebo je na nich celozivotna zaruka, a bojim sa ze by som si ich nevedela spojit :( o metoroch som citala ze su makksie(a pripada mi to ze az priliz) takym sposobom ze "plavaju" na bokoch, neviete co to znamena? :D ja ich chcem mat pevne a zaroven makke, viem ze dam nakoniec aj tak na doktora ale aj tak, ako ste s nimi spokojne?

Zanag

Zuleko

Dakujem ti za povzbudenie.... Hned v pondelok tam zavolam, uz mam aj predoperacne.... Dost by ma to mrzelo prekladat opku....

ewel007

Zuleko

ja si myslím že si si super vybrala ml pretože aj tých 390ml si mala perfiš a teraz budeš brutal kočica :))
preto aj ja chcem max 700ml, bojím sa aj bolesti chrbatika :ň no ja budem ešte len 20. presne 2mesiace a viem že sa môže po polroku operovať tak ak sa podarí vtedy :)

Zuleko

ewel
ja som si stále vravela,že aj 800 by som zvládla,ale asi nie.Toto je maxi pre mňa,aspoň teraz to tak cítim,keď mám riadnu nálož na hrudi:-))možno keď odpuchne zase budem hundrať,ale hádam už nie:-)reopku kedy plánuješ?