Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

angie77
a dva balvany budeš mať zo začiatku s úplne každou značkou implantátu či ES,nagor,mentor.Potom časom si prsia ,,sadnú,, a zmäknú:-)Nemôžeš chcieť od začiatku mať prsia úplné mäkké,na to si budeš musieť počkať chvíľu:-)

Zuleko

angie,eellle
ja som spokojná s nimi,pred tým čo som mala 390ml tak som si ich pekne vedela uložiť do podprsenky a aj spojiť prsia k sebe.To či si budeš vedieť spojiť prsia k sebe alebo nie nezávisí od implantátu ale od toho ako ďaleko máš svoje prsia od seba.Teraz,čo mám väčší imploš,tak zatiaľ jasné že ich nespájam k sebe som len 5 dní po Op,potom predpokladám,že ich spojím pekne k sebe ako aj 390:-)

angie77

baby, ked mi doktor povedal že budem mat nagor velkost 370 a projekciu budem mat 5,1 tak aký profil vlastne budem mat? v tabulkách nagor som podla toho našla že to bude:
M-moderate haight,2-moderate projekcion
..aký je to profil?stredný? dobre tomu rozumiem?

angie77

Zuleko

..no to si ma veľmi nepotešila :) mám navrhnuté anatomické nagory 370ml a kedže nemám žiaden základ, tak teraz sa bojím aby som tam nemala dva neforemné tvrdé balvany.

eelle

tomasova

2 mesiace? fuha to je dost dlho :/ ja som myslela ze do mesica mi da termin, ja len buduci tyzden idem na konzultaciu... to cakanie je najhorsie ze? ale tak no, presne za mesiac uz ides :) vies co, ja by som chcela take plne trojky, gulate.. neviem sa rozhodnut medzi nagor a mentor, uvidim co povie pan doktor a podla toho asi:) ty ake? a ktoru znacku si si vybrala?