Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Monitaaa

tak ty to už máš za pár :) a ako sa cítiš? nestresuješ? v pohode?
..som si teraz merala tie cm na mne do šírky a do výšky:)) manžel sa len smial :) budú super :)) aj moje aj Tvoje uvidíš...

Honey777

škoda že nemáš foto v albume, som sa chcela pozriet hned ako si napísala :)ukludnila si ma , ďakujem

Honey777

Monitaaa
Ja mam okruhle a 330 ml,ale co mam kamaratku mamicku ma anat. tiez stredny profil a v ziadnom pripade nema ploske prsia

Honey777

angie77
urcite ploske mat nebudes,ja mam stredny profil a doktor ked som bola na kontrole (cerven) mi hovori,ze ale profil mate vysoky,ze a ja ze,nie :)...budu uzasne uvidis,nicoho sa neboj...prsia ja mam krasne pri sebe, od seba su len na jeden prst a to tiez ho musim dat bokom,aby sa vosiel do cesticky

Monitaaa

kvet11
ano dakujem, tak uvidim, že čo budem lepiť, masirovať teda asi nebudem, ale tie naplate su mi celkom sympaticke :D

angie77
pozerala som tabulku a sirku mas 13cm a vysku 12,5cm. Ci budu ploske to neviem :D ale ja budem mať okruhle projekciu len 43 a 44mm tiez stredny profil, tak ti poviem vo stvrtok či som ploska :D :D

angie77

baby a ked budem mat strednú vysku, strednú projekciu anatomické, to znamená že budú také ploské? :)))) budem ich mat vaic do šírky ako do výšky? ja som z toho už celá dopletená, čím viac sa mi to blíži tým viac stresujem že aké budú, pomooooc :)

angie77

Zuleko

ďakujem si zlatá, ja viem že nebudú hneď mäkké, na to som pripravená, ďakujem

Monitaaa
ďakujem, takže stredný profil budem mať:)

rita149

velmi pekné ich máš a tebe akú velkost dával a profil? a ak sa smiem spýtat kolko meriaš, velmi pekne na Tebe vyniknú :)a akú velkost podprsenky teraz nosíš?

kvet11

tomasova

prišiel ti mail od mňa?neodpísala si tak preto sa pýtam čo ti prišiel alebo ne aby som sa vedela zariadiť lebo som ti písala o tom stretnutí.....

Monitaaa

ty si sa minule tuším pýtala na tie silikónové naplaste ja som si ich kupovala na klinike jedna náplasť stála 1€ a mali by vydržať tak dva týždne ale ja ich po týždni a pól vyhadzujem a dávam si nové lebo sa mi zdajú byť už také nedobré... ale v lekárni sa dá kúpiť silikónový plátok vola sa Epiderm a stoji cca 35€

elle

ja mám mentor budem síce ešte len dva mesiace od opky ale nezdá sa mi že by mi plávali po bokoch možno je to ešte skoro posúdiť ale zatial to tak nie je a pekne postupne mäknú pridu mi už ako moje....