Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Honey777

Monitaaa
ale teraz sa mi zdaju take krajsie,hento bolo fotene pre jednu kocku hned po kontrole, pozeram na datum takze nakoniec to bolo 6 tyzdnov po opke zaklad nic,nosila som Ackove podprdy..uvidis,ze aj tvoje budu krasne...

Monitaaa

Honey777
wow mas to nadherne naozaj, s tymto by som bola maximalne spokojna, aj ked ja to take dokonale asi mat nebudem, lebo budem mat aj mini modelaciu. aku velkost si mala predtym?

Honey777

angie77 haha klepne ma z teba ale budu pekne uvidis
Monitaaa
poslala som ti taku co som bola ja neviem 8-10 tyzd. po opke aby si videla,teraz uz som pol roka

Monitaaa

Honey777
Bola by si taka dobra a mohla by si poslať aj mne na mail? :D nikapanika@azet.sk dakujem moc

angie77
no ono sa to nezda ale ten mesiac zbehne ako nič, mne sa tiez dni vliekli, ale zrazu je to skoro tu :D

angie77

Honey777

ja už neplánujem žiadnu reopku,ja budem o 15 rokov stará babka, tak mi to nebude vadiť že budú natiahnuté:))už som po detoch a po kojení a s dokim sme sa zhodli že mi už v tom prípade musia vydržat do môjho konca :))) sa smejem len :)

..mám mail, ale len taký kde mám svoje celé meno tak ten nechcem zverejňovať, predsa to tu číta kde kto :(

Honey777

angie77
no nemam :/ aj som vela-krat rozmyslala,ze poslem fotky aspon po ked pred nemam a ani neviem vzdy som to potom odlozila :) ale ked budes chciet a mas mail poslem ti :) ale bud kludna urcite budu krasne,ja som spokojna, a aj ml mi stacia, uvedomujem si,ze reopka ma neminie casom, po detoch a aj vraj by sa malo po 10-15 rokoch,koza sa natiahne a musis dat viac ml,teraz nosim 70D

Monitaaa

Honey777
Ja tiez presne 330 ml okruhle stredny profil :D ale druhy budem mat 360 ml lebo je troska mensi. Mas tiez nagor?