Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

Monitaaa

moja, aj ja Ti drzim palce, budem na Teba mysliet a hned daj vediet, ze co a jak :) sme v tom s Tebou :D

daniellita

Dievčatá, ja mám najväčšie obavy z toho, ako to zvládnem po op. Mám 34 rokov a 3 deti. Budem to vedieť ustáť? Tie, čo ste po, dajte nejaké rady ako sa z toho čo najskôr dostať.

Lucia83

Ewel

Paradne su tie tvoje prska. Super ukazu v tom topiku, uz je vidiet ze su pekne usadene :-)

Tomyum1

Ahoj mojko, ako sa mas? Ani nepises. Co si namyslena ked mas take krasne prsia co???
Uz sa mi to krati 29 je tu ako na koni...
Bolesti este su?

Cleuska

Kedy ides na kotntrolu?

Monitaaa

ronie
to mi je luto, je to zakon schvalnosti, ja som to chvala bohu ustala, ale tiez na mna uz niečo liezlo, nastastie sa mi to podarilo s litrami čaju a cesnakom zahnat. Citala som, ze sa ti to o par dni posunulo, tak je dobre ze nie o vela, lebo to uz sa pocita kazdy den, vsak :D dakujem za podporu

ronie

Monitaaa
budem na teba zajtra strasne mysliet, nech sa vsetko vydari k tvojej spokojnosti.
ja bohužial zajtra nejdem lebo sa mi urobil od stresu herpes v nose :))

eelle

kvet11

chcela som sa ta opytat ze ked si uz 2 mesiace po ci ti nejako prsia aj klesli? :/ alebo ich mas pekne hore :) dakujem

angie77

Monitaaa

držím na zajtra palce, dnes prajem čo najmenje stresu a nech je to skôr o radosti? ako sa cítiš?

budeme na Teba zajtra mysliet

angie77

misaela

ked čítam že máš 35 rokov, normálne mi srdce podksočilo, pretože ja tiež a mala som pocit že som tu medzi Vami najstaršia :)

Zanag

Skoricka

Zaklad slaby....po detoch. Slabe A-cka.
Kocky, nestresujte sa tym co povie okolie. Ked sa opytaju, tak kludne povedzte ze ste boli na zvacseni a ze je to vasa sukromna, intimna vec o ktorej nechcete hovorit. Bodka. Sebavedomo a bez diskusii... A uvidite, nebudu sa vas dalej pytat.
Ja osobne s tym nemam problem, tesim sa na operaciu a ostatni ma nezaujimaju co si o tom myslia....
Drzim palce!