Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

monny
ja mam PL strednu velkost, som spokojna, pred tym som nemala hornu peru, len tenku čiarku, teraz sa mi to pači je to primerane a prirodzene, ale aj tak si to kazdy vsimol :D predsa len, z ničoho niečo :D ale neviem aky vysledok očakavať, keď nejaku peru mas a chces ju vacsiu, myslim ze je to ako z implosmi na kazdom to ukaze inak.... Mala som aj kyselinu, ale urobili sa mi dve "hrudky" , tuk som neskusala, pretoze ako pisala zuleko treba viac aplikacii a po tuku a kyske človek dva tyzdne vyzera fakt ako kačica, ale zas ak na to niekto ma čas, vyzera to krasne.

baby
ja uz zajtra ideeeeeeem. tesim sa :D

toryka

skoricka

ja viem :)ale zatial budem nosit volne tricka a budem stiahnuta,tak to mozno nespoznaju.a uz asi 2 mesiace nosim trosku vypchatu podprsenku:)
myslim ze ked budem mat max 350ml nebude to az taky viditelny rozdiel.
a ked tak poviem ze berem antikoncepciu alebo nejake tabletky na prsia :)
dufam ze 2 tyzdne budu stacit na zotavenie, nerada by som chybala dlhsie v robote :/

skoricka

Zanag

nooo podla mna budu, Ty si chuducka, na Tebe vyniknu super :) a zaklad mas aky?

toryka

hej s tou dovolenkou je to nieco nenormalne, ja som si naschval nebrala cele leto, ze by nemohli pindat na mna a teraz uz kazdeho som oboznamila, ze sa vratim az v novembri :) Inac, ver tomu, ze si to vsimnu, zenske oko vidi vsetko! :D

toryka

skoricka

ja uz nemozem ist na dovolenku lebo som bola v lete 2x po 1 tyzdni.
a 2 tyzdne v kuse by mi aj tak neschvalili to je u nas nieco neprestavitelke:/ tiez robim v zenskom kolektive v kancelarii, dufam ze si to zatial na mne nevsimnu, ked tak mozno az v lete a to si nieco povymyslam :)ja asi pojdem na PNku a vymyslim si nejaku inu operaciu. to mi zamestnavatel nemoze zakazat. prave dneska sa idem spytat doktory ci mi bude vedit dat PN.

Zanag

Skoricka

Ano idem k nemu. Davam si nakoniec 370 ml anatom vysoky profil, tak dufam ze budem spokojna. Mam teraz 163/48 kg. Obvod pod prsiami 72 cm. Tak tie 3-ky by to mohli byt?

skoricka

Zanag, toryka

Idem ku Mladekovi a budem mat gulate nagory, extra vysoky profil, pod sval, 460 ml a rez prsnou ryhou :)) Ty asi ides ku Cervenovi, nie? Uz som cela popletena kto ku komu ide :)) A s tou robotou je velmi dobra otazka, ja si normalne beriem dva tyzden dovolenku, robim cisto v zenskom kolektive, nikto o tom nevie, ale urcite si vsimnu, ked sa vratim po dovolenke. Nechcem, aby sa to vedelo vopred, ale ked uz budem po, tak dufam, ze nebudu tie blbe otazky, ze preco, naco :)) A este s tymi predoperacnymi, neplatila som nic a internistke som povedala, ze idem si dat robit nosovu prepazku :D

Matka872

No ahojte kocky.
Tak ja mam uz konecne konzultacku za sebou.Doki mi navrhol 450 ml,VP,Mentor.Dufam ze mi budu akurat.Drzim Vam palce.

toryka

kvet 11

trosku si ma upokojila :)dufam ze aj moja postava bude lepsie vyzerat a neprida mi to opticky o 5kg viac :)
ja idem 8.nov, takze uz za chvilocku.

skoricka

kam ides na opku? a kolko ml budes mat??

baby co ste si povymyslali v robote ked ste isli na opku???

toryka

misaela

no ak uz mas deti a neplanujes dalsie tak si daj urcite 400ml pod ani nechod :)to by ti malo urobit spominane trojky.
ja som este nemala deti, preto chcem mensie a nechat si rezervu.
takze ty uz mas objednane imlantaty?
ja som tam v pondelok volala a objednala predbezne aj 325 aj 350 a v piatok im mam dat na 100% vediet kotre chcem, tak dufam ze sa do vtedy rozhodnem :)