Kejtrina
Ja som fakt truba :) ved som si ta pomylila so Zuleko, to som myslela na nu, ze tajnostkarka.. Jasne, ze ti budem drzat palce, urcite vsetko dobre dopadne..
Eelle
Neboj, ked schudnes, prska sa budu zdat vacsie, viac vyniknu, mne doki povedal, ze prska zostanu, ake su.. A s tym spanim v podprde aj niekolko rokov po opke- to neviem, ci si sa ty pytala, si myslim, ze je to zbytocne, aj bez nej prska zostanu ale su, ak su impl. pod svalom a nie pod zlazou- tie zvyknu poklesnut, a potom vraj pri velmi velkych implosoch casom tiez moze byt pokles( nechcem vas strasit co mate 550 a viac) ale tak pozrite si tu zuzu z hotela paradise :D
Inak ja som skoro pol roka spavala v podprde, bolo mi v nej super..
Kejtrina
Este k tomu behu.. Ja behavam 4-5x tyzd. od 6-10 km a ziaden problem ak mas kvalitnu sportovu podprdu na najvyssiu zaraz, vtedy ich ani necitim, bez nej by to teda neslo.. Zacala som tak 2,5 mes.po opke, postupne.. Vtedy som ich obcas citila, hlavne pred menzesom..Teraz maju v Chibe este z min tyzdna super sportovu, na najvyssiu zataz( maju 3 druhy) za 20€ a je super, prska ani nemuknu..