Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Daniellita
Aj ja mam 3 deti, 13, 10 a 2 roky( v case opky).. Urcite si zaobstaraj pomoc, ja som sice uz na 3.-4. den relativne fungovala, ale s bolestami a na liekoch, ale nic narocne, radsej taky tyzden oddychuj, potom sa uz daju bezne cinnosti, navarit, dat prat, vyvesit.. No chlieb odkrojit neslo :))) Ale v ziadnom pripade deti nezvihat, ja som maleho az po mesiaci zacala velmi opatrne, len vysadit do autosedacky a pod., nie nejake pestovanie na rukach.. Tak nech pomoze manzel a mamina ak mozu..

bimbi

Kejtrina
Ja som fakt truba :) ved som si ta pomylila so Zuleko, to som myslela na nu, ze tajnostkarka.. Jasne, ze ti budem drzat palce, urcite vsetko dobre dopadne..
Eelle
Neboj, ked schudnes, prska sa budu zdat vacsie, viac vyniknu, mne doki povedal, ze prska zostanu, ake su.. A s tym spanim v podprde aj niekolko rokov po opke- to neviem, ci si sa ty pytala, si myslim, ze je to zbytocne, aj bez nej prska zostanu ale su, ak su impl. pod svalom a nie pod zlazou- tie zvyknu poklesnut, a potom vraj pri velmi velkych implosoch casom tiez moze byt pokles( nechcem vas strasit co mate 550 a viac) ale tak pozrite si tu zuzu z hotela paradise :D
Inak ja som skoro pol roka spavala v podprde, bolo mi v nej super..
Kejtrina
Este k tomu behu.. Ja behavam 4-5x tyzd. od 6-10 km a ziaden problem ak mas kvalitnu sportovu podprdu na najvyssiu zaraz, vtedy ich ani necitim, bez nej by to teda neslo.. Zacala som tak 2,5 mes.po opke, postupne.. Vtedy som ich obcas citila, hlavne pred menzesom..Teraz maju v Chibe este z min tyzdna super sportovu, na najvyssiu zataz( maju 3 druhy) za 20€ a je super, prska ani nemuknu..

kejtrina

bimbi :)
kdeze!!! ja ich este nemam...
idem za dva tyzdne zhruba...
...idem na reopku, dufam, ze dopadne tak dobre, co do zdravia ako ta prva...

drz palec :)

ivava

Barbarella Majka 1910
Ako baby uz ste dlho nepisali ako sa mate???chcela by som vidiet nove foto...
Olivka
tak oni ma prelozili do zvolena ale termin sa mi nemenil...

tomasova

february
a co je s tebou cica????prestala si chodit na forum alebo len citas???a co prska???bola si uz na kontrole,a uz sa to napravilo??

angie77

bimbi

jú, aj ja idem mat 370 ale nagor stredný profil, o čoši širšie a dlhšie podla tabuliek než tvoje , no len ten profil máš vyšší, tak dúfam že aj ja budem mat výsledok nejaký podobný, máte ich obe aj so Sisente moc krásne

bimbi

Skoricka
Urcite budes mat trojky, ja mam tie iste implose, a nosim C,D.. Pozri aj Sisente v galerke, aj ona ma tie iste.. Na tebe este viac ukazu, si drobnejsia a chudsia, ja mam pod 74cm..a viac vazim..
Baby
Nejdete niektora 26.10. k Cervenovi na konzultacku? By sme sa stretli..
Kejtrina
Gratulujem, ty tajnostkarka :) stale ze chces vacsie a uz ich aj mas! Super, ides si za svojim, tak to ma byt!
Monitaa
Drz sa zajtra, vela stastia, nech sa podaria! :)