Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

ewel a ty co chces este vacsie? ved ich mas obrovske!!! teda ale pekne...

...vazne pekne gulate silikony...ja som teda vysadena na anatomicke, ale teda ty mas fakt pekne cici!!!
:)

co chces menit tvra? velkost?

kejtrina

skoric,

aj ja myslim, ze je to blud, ze sa to neda vobec...ani obmedzenie ziadne? teraz som spoko s vyberom konecne

kejtrina

ewel ved som pisala,
idem nakoniec mudr. siskovi a vybrali sme 430ml - ved preto chcem tabulku okruhlych mentorov...

...pocuj co si myslis o tomto..?

ES 430ml anatomy maju vacsie rozmery ako 485ml mentory, ktore som chcela...

haa??
su vacsie vysko, sirkou aj projekciou ako 400, 450 aj 500ml okruhle ES aj nagorky...

ja som z toho jelen :/

angie77

ewel007

ozaj, ja som aj na Teba zabudla, ohodnotiť ťa a to som si ťa poriadne poobzerala dnes v albume :)))

máš ich už krááásne a v tom tope sú neskutočné, tak to sa už majú chlapi za čím otáčať

ewel007

Lucka83

dakujem moja, je to parada ked sa tak usadzaju a stale ssu viac a viac ako moje vlastne :D a prirodzene :D no kto by povedal že som silikon lady :D :D dnes mam dobru naladu tak sa tu jaším, ale nie kočky, uvidím čo bude na kontrole koncom mesiaca :)

ewel007

kejtrina

cica mica sexica, rada ale tabulku nemam odkial, v papieroch? psíni kde to mam najsť a pokukam a písnem :)
čo sa týka behu možno je to aj pravda, ja som 8tt po opke a nemôžem ani pobehnúť po malom hned ich citim a je to také neprijemnejšie.
Inak bty maska :)) minule som ti písala kam ideš na reopku a kolko ml, profil? tak davaj a píš, aj ja planujem reopku..

kejtrina

daniellita,
ja som stara silikonka, mam ich par rokov a idem na reoperaciu, a ja mam strach ako to ustojim - nemam ani tri deti :)

-kto sa vlka boji, v lese nech nestoji-

ci ako :D

chod do toho, obavy ma kazda a rozne, ja uz tiez blazniem, lebo pre nove prsia si idem 200 km- co cesta spät? a co to prebudzanie...toho sa bojim najviac - to je to nabrutal, najbolestivejsie a najneprijemnejsie na tom...
inak baby "po", kedy vas budili? mna vraj budu na operacke uz...a to ma nemohli nechat vyspat nech sa v izbe zobudim?

skoricka

neviem kto tu pisal s tym behom, ale je to blud, ja beham, chodim na spinning a dokonca na jump, kde vkuse skaces s kamoskami co maju asi vsetky silikony, jedna ma dokonca 460 ml...Urcite take tri mesiace po opke by som to ani neskusala, ale tak postupne...