Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

toryka

misaela

to by bolo super kebyze ideme spolu.ale tak urcite sa tam vidime :) ty budes odchadzat, ja prichadzat.

no ja som na tom tak isto, dneska som prave volala sestricke ze mam este dilemu s velkostou ,tak mi povedala ze mam napisat dr cervenovi spravu a on mi urcite odpise. na dalsiu konzultaciu sa mi uz nechce chodit.
ja zas rozmyslam nad 350 ale navrhnute mam 325, tiez sa bojim ci mi to nebude malo.
a aku mas asi predstavu? pacia sa ti vacsie prsia?ake mas miery?

misaela

toryka

:) ahoj, no to je fakt skoda, dufala som že najdem partacku
ja este stresujem ci som si nevybrala male a tak idem este na rychlu konzultacku ci miesto 350 nebude lepsich 400, kedze sa vraj vsetkym babam po opke mali :)

eelle

kocky aj vam klesli prsia niekolko mesiacov po op?:/ lebo som si myslela ze oni budu pekne drzat hore, a nasla som taketo fotky www.omlazeni.cz a bojim sa ze ako to oklesne o rok o 2:/

eelle

pred chvilkou som citala ze niektore baby uz aj ked su dlhsie po operacii (cca 3roky) spavaju v sportovej podprsenke, zevraj pre to ze aj na silikonove prsia posobi gravitacia- co je sice logicke- a aby im dlhsie vydrzali krasne, ale myslite ze to ma nejaky zmysel? vy spavate s ci bez?