Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

no ale k veci daniellita, pamatam si ze prve dni po - co ja viem cca 5-8, neviem uz boli take ze kazdy pohyb bolel...prve tri dni boleli aj pohyby na posteli, ale sa mi zda ze dva tyzdne som mala uz oslavu, kde som sice nevystrajala ako tradicne, ale behala som, ziadne ze by som ledva sedela...

kejtrina

daniellita,
ja som stara silikonka, mam ich par rokov a idem na reoperaciu, a ja mam strach ako to ustojim - nemam ani tri deti :)

-kto sa vlka boji, v lese nech nestoji-

ci ako :D

chod do toho, obavy ma kazda a rozne, ja uz tiez blazniem, lebo pre nove prsia si idem 200 km- co cesta spät? a co to prebudzanie...toho sa bojim najviac - to je to nabrutal, najbolestivejsie a najneprijemnejsie na tom...
inak baby "po", kedy vas budili? mna vraj budu na operacke uz...a to ma nemohli nechat vyspat nech sa v izbe zobudim?

kejtrina

torika, skoricka,

pocujte ked si predstavim svoje byvale kolegyne, co si vsimli aj novy dazdnik, nevravim o kabelkach, alebo co si dovolila preboha!!! dojst do prace novym autom, tak to si so slastou predstavujem, ake by to bolo vziat si na 2 tyzdne dovolenku, co uz treti den, co musia pohnut ritami aj za teba a si centrom vsetkych interkolegialnych rozpravok - dosla by som s veckom na tricku az po pupek!!!
a bez podprdy!!!
:D :D :D ;)
silikonove prsia nie su nieco za co sa treba hanbit, takze s vypnutou hrudou a vyrazom v tvari: mam na to gule nielen prachy!!!

kejtrina

babule, ako sa tak pripravujem na operaciu, pracujem este do posledneho dychu ako diva, takze sa do debatky pridavam len sporadicky...
...ale musim sa k niektorym vyjadrit...

zanag,
s tvojim zakladom a dost peknym, budes mat s 370-kami plne trojciska, ba az male stverky ;)

skoricka ty nemas foto v galerke? preco? davaj!!! :)

nadranka,
tebe sa zdaju male? 400ml prsia a prve? hahah :D na tom tvojom tenkom trupe si pockaj na vysledok tak mesiac mozno 6 tyzdnov - mozno aj skor...oni sa obrysuju, pozri si album ewel...po opke to vyzeralo mensie ako v konecnom dosledku, to je to, co som ti aj minule pisala - oni sadnu a sval povoli...

inak viete co my povedal jeden p. dr...? ze vraj s prsiami vacsimi ako 400ml mozem zabudnut na beh - ja totiz beham denno denne a dlhe trate - je to pravda? podla mna zalezi od celkovej pevnosti postavy, hrude, svalu a dost zavazi aj podprda...inak ja som dost beh citila aj na 250-kach, to je pravda...najmä pred menzesom...

inak babeny, hlavne ewel, asi ste si nevsimli, prosim este raz - poslite mi na email mentory gulate tabulku alebo ako ju zozeniem?
kejtrina@centrum.sk

vdaka

angie77

Monitaaa

to ti verím, že už máš hlavu úplne inde, neboj, raz dva to bude za tebou...ja to mám takto o mesiac a už teraz sa neviem sústredit na nič iné :)

Zuleko

Monita
Zajtra ti držím veľmi palce,ničoho sa neboj buď v úplnej pohode,všetci sú tam skvelí,budeš sa mať ako v bavlnke:-)))Ja som bola dnes na konrole a všetko v poriadku tak sa teším:-)