Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

kvet11

Ahaha :)) presne inac toto ma minule napadlo, ze ked budem mat velke prsia, tak hned mi to urobi krajsi pas aj mensie brucho :) Juj ja uz o tyzden o takomto case budem po opke :)Ziadna kocka nejde toho 24 teho so mnou? :(

Zuleko

monny3
Poznám iba dve kočky tuto z fóra,ktoré to májú,inak nikoho.Tak určite keď uvidia,že sa tu bavíme o PL prispejú svojou skúsenosťou.Vypĺňanie tukom stojí jedna dávka 200 eur tuším a nato,aby si mala viditeľný výsledok potrebuješ minimálne 2-3 zákroky:-))Zatiaľ som to poriadne neriešila,chcem najprv nech sa mi poriadne prsia zahoja a potom pôjdem riešiť pery.Ja si dám najsôr asi kyselinku:-)

kvet11

toryka

bola som u Mládeka a vôbec nevyzerám byť teraz pevnejšia práve že naopak chudšia lebo bez tých pŕs mi len všetko vytŕčalo a teraz keď mám prsia tak je tá postava taká súmernejšia a aj brucho sa zdá byť hneď menšie konečne :DDD

určite nebudeš ľutovať keď pôjdeš do väčších :) a ty máš kedy operáciu? ja som dnes presne dva mesiace po veľmi rýchlo to ubehlo....

misaela

toryka

ja už mám deti dve a dalšie neplánujem. chcela by som práve také ako keď som kojila, čo boli práve trojky. a rátam aj s tým, že keď budem staršia (mám 35) trochu priberiem, tak nech sú mi k postave symetrické aj za pár rokov. BB nemám blízko, ale taká opka je predsa len veľká vec, chcem si byt istá a neskôr neľutovat. idem už vo štvrtok, aby som v prípade zmeny stihla objednat nové imploše

toryka

misaela

s velkostou ma asi problem kazda ktora je pred op:) pre mna su uz 400 dost velke prsia a ak si nemala este dieta a planujes, tak by som si nechala radsej rezervu. ale mozno zmenim nazor ked uz nejake prsia budem konecne mat a bude sa mi malit, netusim :)ked nemas BB daleko tak urcite chod na konzultaciu,aby si si bola na 100% ista.a kedy tam mas ist?
ja som chcela povodne pod 300ml ale doktor povedal v ziadnom pripade :) tiez sa mi nepacia moc velke prsia, ale zas na mojom hrudniku by male implantaty asi zle vyzerali a ked som si popozerala fotky v galerii zacala som zdielat jeho nazor pod 300 urcite nie :)

monny3

ZULEKO
citala som na omlazei o PL a moc to tam nechvalia,poznas niekoho kto to ma?a vyplnenie vlastnym tukom kolko stoji?a efekt je aky?

misaela

ivava

chcela si väčšie? prečo ste nakoniec zostali pri povodnych? kurnik, ja sa raz bojim že budú malé, potom zas že velké...

misaela

toryka

inak to je sranda, lebo aj ja som tam volala dnes :) ja tam chcem ist lebo mam rozne velkosti implošov, 25 ml rozdiel

ivava

Baby ja som bola na druhom dohadovani velkosti v piatok a nechali sme to nakoniec tam kde to aj bolo...a inak tie co idete do Pezinka na operaciu dr.Cervenovi...tak som sa dozvedela, ze tam uz neoperuje...aj mne sa opka presunula do Zvolena...ale ziadna panika urcite sa to vcas dozviete...

misaela

toryka

hehe, to som rada že nie som sama taka nerozhodna. chcela by som trojky, ja nie som na nejak moc velké. mám 165 a 53 a co som citala tak 400 si davaju aj drobnejsie dievcata. zalezi na doktorovi, co povie on. ak by to mali byt neprirodzene balony tak radsej mensie. a co ty, vybrala si si velkost sama ci si dala na doktora?