Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

micky pocujte,

uz tu tato debatka bola, tekze este z druheho konca...beriem si:

-pyzamo na rozop.
-velke gacky (nicht tanga)
-hrube ponoze
kozmet:
-listerine+zuvacky
-cist.gel na tvar a kremik
-dezodorant

-hreben a kefka - zbytocne???

BABY MAM SI BRAT AJ VECI NA SPRCHOVANIE???

...mne kazali sa doma v to rano osprchovat niecim antisept. vrak protex co dettol mdlo uplne stacia + oni si operacne pole vycistia uz na operacke...
...ale ked si predstavim tu horucku...potom to prepustacie rano sa vam nedalo sprchovat???

dalej:
-laptop
-mp3
-telef.

???

kejtrina

micky pocujte,

uz tu tato debatka bola, tekze este z druheho konca...beriem si:

-pyzamo na rozop.
-velke gacky (nicht tanga)
-hrube ponoze
kozmet:
-listerine+zuvacky
-cist.gel na tvar a kremik
-dezodorant

-hreben a kefka - zbytocne???

BABY MAM SI BRAT AJ VECI NA SPRCHOVANIE???

...mne kazali sa doma v to rano osprchovat niecim antisept. vrak protex co dettol mdlo uplne stacia + oni si operacne pole vycistia uz na operacke...
...ale ked si predstavim tu horucku...potom to prepustacie rano sa vam nedalo sprchovat???

dalej:
-laptop
-mp3
-telef.

???

daniellita

bimbi
ďakujem za odpoveď. Ja mám deti v podobnom veku 13, 8, a 2. Tá najstaršia dcéra mi bude pomáhať.

kejtrina

bimbi,

fakt pekne, pri pohlade na dokonale tie gulate mentory v galerke, som zapochybovala o zmysle anatomov, ale opät mam to uistovacie ranko, aj ked momentalny moj nazor, keby som na to cele sla znova, kludne by som sla aj do okruhlych...

kejtrina

liliana,

aha - lebo ja si vobec nic take nepamatam :) pamatam si prebudenie na izbe...
no a kedy ste si teda prvykrat uvedomili situaciu? bolest? ja si pamatam na ten izbe studeny pot a horucku, bolest svalov - pnutie, ktore dufam, ze uz nebude take...
...baby tu opisovali, ze bola velka zima - toto si tiez nepamatam, ale poslucham s tymi hrubymi ponozkami...
:)

bimbi,

okay, ja som rada - vsak tie 430ml nie su az take hovada...
...prosim ta pekne, musim poznamenat, ze mas krasny vysledok s tymi 370ml VP, taketo cosi si predstavujem, myslim, ze medzi nimi a 430ml je maly rozdiel, taky pluvanec...mozem sa opytat na tvoje miery - vyska, vaha, obvod pod prskami..?
vdaka ;)

Liliana65

kejtrina

neviem či ti tu na to niekto odpovedal, ale to sa ževraj vždy budí hned po operačke, ale len na chvíľku, mám pocit, že aby vedeli, že je všetko ok... potom ťa nechajú búvať, ani si to nebudeš pamätať podla mna :)