Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

tomasova

no ja to mám týždeň po Tebe 19.11, najprv mi navrhoval presne deň ako máš Ty, lenže mne na vtedy vychádzajú moje dni tak sme to posunuli o týždeň neskôr, tak aká škoda, boli by sme v tom spolu :)

..no ja si tiež myslím že týžden pred je dostatočné :)) nech si ešte pofajčíme, ja sa potom už nechystám vôbec začat, ked už idem na takýto zákrok tak nech sa to s niečím vykompenzuje :)

February

tak gratulujem k úspešnému nefajčeniu a už by si vážne mohla nahodit nové foto nech vieme ako sa usádzajú :)

february

tomasova

ahoj babulka, jasné že čítam :)
ja som spokojná, prská sú už ako moje, ešte sa tvarujú, ale tá preliačina už skoro neni vidno, tak som happy, pekne sa to stráca ako sa usádzajú....ja už som mala dve kontrly, tak idem až v januári a dovtedy si myslím, že bude všetko ok
a baby čo sa chystáte skončiť s fajčením, držím palce, mne sa to podarilo, nefajčím od opky a to som už viac ako 2 mesiace po :)
a držím palce nech vám to uteká

tomasova

angie77
moja tak lucka sa na nas vyprdla a nefajci od nadele....zabudla nam to oznamit...ja idem na opku 14.11 tak co,staci tyzden pred ci skor??

rita149

kejtrina

každý máme iny prah bolesti.Ja som v den opky nezvladla nič len ležať a potom trošku papať na večeru.Doma ma musela mamina česať a frajer sprchovať.po opke som ledva zavolala že som ok :-).Ja som bola u Mudr.Červeňa v BB, Tam davaju tabletku pred opkou,ja som sa nebala vôbec tak asi pomohla.

kejtrina

baby ozaj, viete z coho mam este pekny strach?
z tej ukludnovacky...
...vraj kdesi sa dava tabletka a kdesi injekcia...
...pamatam ze prvykrat to bola teda sila!!!
...bojim sa ze by som sa tam dovracala od tocenia hlavy...

ake mate s tym skusenosti?

kejtrina

...idem za dva tyzdne k mudr. siskovi...

laptop som myslela len ten mini - prvykrat ked som bola, som ho pouzila, ale to som tam spala dve noci...
...hmmm zvazujem, ze by stacil aj iphone asi...

cistic na tvar - akoze gel a krem - to nezvladnem ani toto? nepamatam uz...ale ked budem mat upachcenu tvar a este upotenu to sa zobudim cucoriedkova ako sa poznam :D

rita149

kejtrina

ja som na moju opku brala gatky a ústnu vodu. Máš pekny zoznam ale myslím že polku veci čo tam píšeš je zbytočná! Neviem si dosť dobre prectaviť že by som si ja po opke tvar čistila gelom a krémykovala a potom za laptopom sedela :-)