Kejtrina
Dakujem za pochvalu, som s velkostou spokojna, v podprde su velke, v push-upke bomby(to nosim malokedy) a v sportovej akurat na sport, ze nezavadzaju.. hoci keby som isla teraz, tak by som dala 410-430 ako ty, ale vtedy som chcela 350ky a doki ma ukecal na 370ml..
Moje miery: 170/ 56, pod prsiami 74 cez prsia pred 84, teraz 92( ako boky :))
A s tou oblbovackou to sa neboj, ta je super, ja som sa po par min.zacala usmievat, strach ziadny, pri kresleni sme s dokim zartovali a cestu na operacku si uz nepamatam, ale isla som po svojich.. Potom uz len zobudenie na izbe po..
Gina
Ja idem na konzultacku, lebo chcem vediet dr.nazor na mini modelaciu, on uz pred opkou hovoril, ze mozno bude potom potrebna, lebo mam vela koze a dvorce nizsie, bradavky mi kukaju na topanky..vacsi implos by to vyplnil a boli by vyssie, ale ja som chcela trojky.. Tak nech posudi on, ci este do toho ist.. a cena, ci je to v celkovej narkoze.. V podprde je to ok, v obtiahnutom tricku bez podprdy tiez, lebo si dam bradavky vyssie( preto to nie je vidno v galerke). Ale ked si dam volne saty bez podprdy, tak to vyzera, ze ovisaky, lebo bradavky su dost nizko-na moj vkus.. Inak Rita, tvoje fotky mu chcem ukazat, ze takto tie bradavky :)))
Baby
Co ste mali cez dvorce robene, ako vyzeraju jazvicky? Je to velmi vidiet, teda po case?