Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

bimbi

moja zlata :-) dakujem ze sa ti pačia moje bradavky :-))) ja mam na ne nervy kolkokrat lebo mi stale stoja :-) a ked nemam podprsku tak este aj pod mikinou ich vydiet!!!
Kamoška mi povedala bud rada ze ti tak stoja hore :-)ked budes kojit potom ti budu vysiet :-) kludne zober doktorovi ukazat moju foto :-) možno si ma bude aj pamatať, mal somnou dosť starosti po opke lebo ja som sa ani nepohla čo som sa bala aby sa neco nestalo a aby ma min nebolelo, tak potom somnou cvičil aby som sa rozhybala :-)

bimbi

Kejtrina
Dakujem za pochvalu, som s velkostou spokojna, v podprde su velke, v push-upke bomby(to nosim malokedy) a v sportovej akurat na sport, ze nezavadzaju.. hoci keby som isla teraz, tak by som dala 410-430 ako ty, ale vtedy som chcela 350ky a doki ma ukecal na 370ml..
Moje miery: 170/ 56, pod prsiami 74 cez prsia pred 84, teraz 92( ako boky :))
A s tou oblbovackou to sa neboj, ta je super, ja som sa po par min.zacala usmievat, strach ziadny, pri kresleni sme s dokim zartovali a cestu na operacku si uz nepamatam, ale isla som po svojich.. Potom uz len zobudenie na izbe po..
Gina
Ja idem na konzultacku, lebo chcem vediet dr.nazor na mini modelaciu, on uz pred opkou hovoril, ze mozno bude potom potrebna, lebo mam vela koze a dvorce nizsie, bradavky mi kukaju na topanky..vacsi implos by to vyplnil a boli by vyssie, ale ja som chcela trojky.. Tak nech posudi on, ci este do toho ist.. a cena, ci je to v celkovej narkoze.. V podprde je to ok, v obtiahnutom tricku bez podprdy tiez, lebo si dam bradavky vyssie( preto to nie je vidno v galerke). Ale ked si dam volne saty bez podprdy, tak to vyzera, ze ovisaky, lebo bradavky su dost nizko-na moj vkus.. Inak Rita, tvoje fotky mu chcem ukazat, ze takto tie bradavky :)))
Baby
Co ste mali cez dvorce robene, ako vyzeraju jazvicky? Je to velmi vidiet, teda po case?

snowy

dobry den vam prajem ja som irka ale zijem z mojim manzelom 10 rokov on je slovak dievcata mam kvam prozbu chcem si dat spravit silikonove prsia moze te mi popisat k comu sa musim podrobit velmi pekne vam dakujem za odpoved

tomasova

angie
a to ja som bola na 19 a posunuli mi na 14...skoda....ale tak to fajcenie sme dohodnute...najprv to trosku zredukujeme a potom konecna...

angie77

Monitaaa
gratulujem k novým prsíčkam, tak čo cica aký je prvý pocit z toho že ich už máš? :)
prajem rýchle a čo najmenej bolestivé zotavovanie, teraz už len oddychuj a mysli na to, že za pár dní to už bude všteko ok a ostane len radost