Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

elina

Musíš poslať fotku svojich pŕs bez hlavy na galeria@zoznam.sk a potom Ti prídu ďalšie pokyny. Nezabudni do mailu napísať svoj nick.

Monitaaa

Ďakujem baby, už som doma. Vsetko je fajn, aj ked mam bolesti, ale snad to nejak zvladnem, kedze som sama doma :/ Na klinike bolo uzasne, pracuju tam naozaj vynikajuce sestričky, ktore k vam bezia aj pri vzdychnuti celu noc. Prsiai som videla pri previazani, no su to bomby, dufam ze este dost odpuchnu, lebo aj muz bol v soku :D :D

nadranka

elina

Musíš poslať fotku svojich pŕs bez hlavy na galeria@zoznam.sk a potom Ti prídu ďalšie pokyny. Nezabudni do mailu napísať svoj nick.

mravcadlo1

bimbi ja som bola na konzultacke v Brne a stale vaham isla by som k Cervenovi ale ta cakacia doba by ma vykotilo :-)

bimbi

Mravcadlo
Baby od Cervena si sami objednavaju a aj platia implose v Siklienke, ja som si zavolala a potom som to platila prevodom v banke, neviem ako sa postupuje v "prip. reklamacie.." A opku som platila v den opky priamo na klinike v BB.. Ty ides k Cervenovi? Uz si vas pletiem..
Monitaaa
Gratulujem, vitaj medzi nami ceckanami :) rychlo sa uzdrav!

mravcadlo1

A este otazka myslite ze tyzden po opke budem most ako tak robit? Robim nechty inak ja som nezmar mne v marci brali vajecnik a rovno z nemocnice sup do roboty lebo zakaznice by hned isli inde. A ako je to s cvicenim lebo cvicim denne aktivne

mravcadlo1

Kocky chcem sa spytat riesila ste to niektora tak ze ste si zaplatili impl. Cez siklienku a potom uz len opku? Neviete ako je to potom keby nastal nejaky problem s implosmi ako sa to riesi? Diky