lucka83
ahoj zlatik nepisala som lebo som nestihala, ale kazdy den precitam co maju baby nove...
tebe sa to uz blizi, za 10 dni to uz mas... mas uz stres? nemaj, tes sa!!!a uzivaj si spanie na brusku a na boku... mas teda stadeto z fora nejaku partacku v avelane na tvoj termin ci nie?
ja idem 30.10. prevetrat kozy lietadlom za velku mlaku... buduci pondelok uz budu 4 tyzdne od opky, ale to beziiii... doki povedal, ze mam mat pooperacnu podpiru 4-5 tyzdnov, ako bduem citit, ale asi ju necham dlhsie, citim sa v nej bezpecne :-)
uz sa kozy odpuchaju, aj ked dole este su napuchnute podla mna, lebo odstavaju do bokov... niekedy trva vraj aj vyse 2 mesiacov kym uplne odpuchnu... no a su take tvrde stale, pozerala som vcera na nete, ze kohezia I a II je pri mentoroch gulatych (to su makke a stredne tvrde) a anatomy su III teda tvrdsie, mne je to jedno, mne kozy nikto osahavat nebude okrem mojho muza :-))))
no a sranda, ze kamoska ma eurosilikony rovnake ml ale gulate a vcera sme si ich okukali v zrkadle a vyzeraju moje anatomy skoro rovnako ako jej...
supnem nejake foto do galerky... aj ked len z mobilu pri zrkadle, nema ma kto fotit...