Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Zuleko

no tak co moja kde su foto?Rozmylam ze si objednam uz implose a potom na rok by som opku poriesila.POzerala som v siklienke?Ty si platila vsetko naraz alebo si si objednala sama .

angie77

Lucia3110

..prosím ta ešte mám 4 týždne do opky a už neustále stresujem. Potrebujem poradiť zase :) zálohu som už dokimu platila a kedy mu budem platiť ten zvyšok? Vo Zvolene v Medicentre alebo u neho na klinike v BB po opke? A ak tam v medicentre, dá sa platit kartou kedže to nie je jeho domovská klinika,alebo si musím zobrat hotovost? Ako si platila ty?

tomyum1

lucka83

ahoj zlatik nepisala som lebo som nestihala, ale kazdy den precitam co maju baby nove...

tebe sa to uz blizi, za 10 dni to uz mas... mas uz stres? nemaj, tes sa!!!a uzivaj si spanie na brusku a na boku... mas teda stadeto z fora nejaku partacku v avelane na tvoj termin ci nie?

ja idem 30.10. prevetrat kozy lietadlom za velku mlaku... buduci pondelok uz budu 4 tyzdne od opky, ale to beziiii... doki povedal, ze mam mat pooperacnu podpiru 4-5 tyzdnov, ako bduem citit, ale asi ju necham dlhsie, citim sa v nej bezpecne :-)

uz sa kozy odpuchaju, aj ked dole este su napuchnute podla mna, lebo odstavaju do bokov... niekedy trva vraj aj vyse 2 mesiacov kym uplne odpuchnu... no a su take tvrde stale, pozerala som vcera na nete, ze kohezia I a II je pri mentoroch gulatych (to su makke a stredne tvrde) a anatomy su III teda tvrdsie, mne je to jedno, mne kozy nikto osahavat nebude okrem mojho muza :-))))

no a sranda, ze kamoska ma eurosilikony rovnake ml ale gulate a vcera sme si ich okukali v zrkadle a vyzeraju moje anatomy skoro rovnako ako jej...

supnem nejake foto do galerky... aj ked len z mobilu pri zrkadle, nema ma kto fotit...

kejtrina

bombi,

teda na miery som sa pytala, lebo ked si tie tvoje foto pozeram - vyzera to ako keby tam bola fotena uplne ina holka na zaciatku - tesne po :D vyzeras byt taka robustnejsia baba, na koncovych foto si zasa stihla ako trn a uz odpuchnute prsia na tebe vyzeraju dost velke - mozes to tak zhodnotit aj ty? ja mam teda 164 cm a idem do 430ml, dufam, ze budu take ako mas ty... :)

pocujte baby ako ste to mali s menstruaciou?

operovat sa nesmie pocas nej len s hygienickych pricin? ci nejake rizika su tam? co vam povedal k tomuto doky?

ja ju mam taku zblaznenu, ze sa bojim ze ju dostanem zo stresu v den opky ale normalne by som ju mala mat 3 dni po opke - nevadi to?

prosim poradte!!! :) dik

misaela

Monitaaa

gratulujem a závidím, že už máš po a prajem nech si rýchlo fit. hladala som aku mas velkost ked ta po opke "šokli" ale neviem to najst. ja budem mat o 100ml väčšie ako som myslela, a trochu sa desim. pls aku mas ty velkost, vysku a vahu?

roka96

baby z NR

prosím Vás kde zoženiem väčšie podprdy v NR? také 75 D, E.. presne v ktorých obchodoch? včera som hľadala v BB a nič..
Ďakujem za rady, dosť by mi to pomohlo, cez víkend by som zbehla nakúpiť

bimbi

Mravcadlo
Ja som neuvazovala o inom lekarovi,ale ani som nemala prehlad o praci inych,radsej som cakala.. Ale teraz keby som isla a surilo by mi to,isla by som k Ocenasovi do Nitry, velmi sa mi paci jeho praca, pozri Mary NR .. Tymto ju pozdravujem :)
A k nemu sa az tolko necaka, robi aj v Leviciach, tusim aj inde..

bimbi

Mravcadlo
Za anatomicke Eurosilicony, kt.dr.Cerven uprednostnuje(sam mi ich navrhol a priznam sa,ze ma nenapadlo riesit znacku) som platila 1073 €, v cene je aj pooperacna podprsenka,ta stala 53€ - teraz som si spomenula,ze fakturu mi dali s prepustacou spravou s kliniky a ta zrejme sluzi ako doklad pri reklamacii..