Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Lilabmw
Netusim kolko to bude stat a tak tajne dufam, ze by ti mohlo byt v lokalke, hovoril mi vtedy ze " ved to je len kusok koze vyrezat a prisit.." :) tak neviem..

lilabmw

takze baby dnes cely den rozmyslam nad implosami.Rozmyslam ci ES alebo Nagor ale zistila som zasadnu vec ze nagory su o nieco väcsie ako ES.Takze sa skor priklanam k Nagorom.Ale chcem najprv vidiet vysledok Zuleko tych 620 a podla toho uvidim rozmyslam bud 560 alebo tiez 620.Mentory co som kukala si sice sirsie ale projekciu maju nizsiu ako ES aj Nagory aj pri vysokych profiloch.Uz mi z toho hrabe cely den to kukam.POradte mi ako to je implose si kupim a potom operacia samotna a anestzea to vsetko co stoji?Ja som predtym platila to vsetko spolu

Lucia3110

angie

v pohode, kludne sa pytaj :) zvysok budes platit v medicentre, ja som platila v hotovosti pred opkou vtedy ked ma meral a kreslil..povedal ze mozem aj neskor ale nechcela som take prachy drzat len tak na izbe..o prevode neviem, na to som sa neinformovala..uz sa tesis co? :)

daniellita

mravcadlo1
Maťka, nepoznáme sa? Ak áno, nemám na teba žiaden kontakt a chcela by som pokecať. ja idem na opku 31.10!!! zachvíľu!!!

Zuleko

Baby sory ze neprispievam,ale stale nieco vybavujě.neni cas;)ja som uplne ok vecer ssadnem za notbuk a napisrm,teraz len v skratkosti sa hlasim z telefonu.

Monitaaa

misaela
sak prave ze mam maličke implantaty popri tom čo čom sa tu baby bavia... mam len 360 a 330 ml, ale mala som aj modelaciu a su spuchnute a tvrde ako dve skaly.meriam tak 173-4 a teraz 51 kg. Ale ked sa postavim z postele tak konec, taka vaha... mam pocit ze ma prevazia, alebo ze mi odpadnu :D no neviem to ani opisat tie pocity.

nadranka
dakujem, ja dufam, ze zajtra sa uz budem citit lepsie aspon o trosickuj