Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

angie
moja, neotravujes :) ved nevyzera to strasne lebo to ani nie je nic strasne..ono to ide tak rychlo, ze sa ani nenazdas a budes mat za tym..
zo zaciatku som bola sama na izbe az potom poobede mi dali spolubyvajucu, tu operoval az o nejakej 16.00 MUDr. Pikula..tak aspon mi bolo veselsie lebo inak je tam hrozna nuda, ani telku ma nebavilo pozerat..
rano dr. prisiel o nejakej osmej rano, vypisal mi prepustaciu spravu a isla som domov

angie77

Lucka

ďakujem, krásne si mi to opísala, hned mi je lepšie :)takto to nevyzerá ani tak strašne :) a na izbe si bola sama? a potom na druhý deň ráno prišiel a prepustil ťa? kedy si išla domov? :))) moje zlato ťa otravujem stále, mám na Teba tolko otázok:)

Lucia3110

angie

neboj sa, ja som sa tiez bala ale az den pred :D bude to stat za to a vybrala si si dobre :) tes sa, uzivaj si kludne spanie..onedlho budes ceckana :)
O osmej som tam dosla, na recepcii nikto nebol :D asi za minutu po mne prisiel doktor, povedal, ze mam ist hore na poschodie, ze ma ubytuju..tam uz bola sestricka, zaviedla ma na izbu, vybalila som sa a cakala som. Za 5 min dosla dalsia sestricka, prezliekla som sa do zupana, zmerala mi nohy (kvoli tym pancuskam) a dala vypisat papiere..potom doniesla pancusky, papiere zobrala, isla som k dr. do kancelarie ci co to bolo, zaplatila som, pomeral ma, pokreslil,spravil foto a zase som cakala na izbe kym po mna dosli..na salu som sla cca 8:40, o desiatej-stvrt na jedenast som uz bola hore :) oblbovaky mi nedavali ziadne, rovno narkozu som dostala, este sme tam srandovali na sale, ani neviem ako som zaspala :)

angie77

Lucia3110

ďakujem, no ja neviem, ja sa teraz asi trošku viac bojím než teším :) stále rozmýšlam, či som do toho vôbec mala íst,ale tak asi rozmýšlala každá pred .
Lucia bola by som Ti veľmi povďačná keby si mi opísala priebeh toho dňa, ráno si tam prišla a potom čo? Mám tam byt na 8.00. Kedy si šla na sálu? ked si prišla tak hned ta dali na izbu a potom čo? :)))

daniellita

mravcadlo1
Moja, tak mi volaj, lebo ja som ti písala, ale to číslo už nefunguje. aj z fcb si sa stratila. Juuuj, teším sa, že aj ty ideš na cecky. To som aj ja potrebovala vedieť ako dlho budem mimo provoz, lebo tiež potrebujem čím skôr robiť. Veď to poznáš. Tak budem čakať. :)

mravcadlo1

daniellita jasne ze sa pozname ty moja partacka mas stale rovnake cislo? Zavolam ti a pokecame joj ako si ma potesila

mravcadlo1

daniellita jasne ze sa pozname ty moja partacka mas stale rovnake cislo? Zavolam ti a pokecame joj ako si ma potesila

kejtrina

lilabmw,

ty si asi myslela ale gulate vsak?

lebo co sa tyka anatomov tak so ES 430ml maju rozmery (sirka, vyska, proj.) ako Nagor 465ml a mentor ani nevravim...

...pozerala som tvoje prska a zvlastne ako na niektorych babach su 400ml strasne dudy obludy a niektorym ako tebe sadnu k telu tak prirodzenejsie - ty nie si rada, ze na tebe nekricia..?
zboku som kukala - a to ty musis mat ale cez prsia dobrych 95, co?

ty si vysoka baba asi...a pod prskami mas kolko?
to ja mala baba sa teraz normalne tych 400-viek bojim... :)