Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

tomasova

Tesim tesim:)lebo som sa bala aby mi dal vobec 300:)lebo ja som drobna takze som rada:)no na opku az buduci rok lebo ja to mam trocha zlozite lebo pracujem v zahranici ale tolko uz vydrzim:)
a ty ak sa smiem opytat?ty ides tiez k Cervenovi?

strangeemily

cicimici

Ahoj!! tak uz to mam za sebou:)s konzultaciou som bola uple spokojna.doktor je strasne fajn aj sestricky velmi mile:)toho neveho doktora som nevidela:)doktor ma pekne pomeral a urcil mi ake teda budu pre mna naj.:)ja som to nechala vsetko na nom ved je profik:)takze sa uz tesim na opku:):)

Lucia3110

a este odpovede na otazky :)

1.) augmentacia moje ocakavania splnila, vysledok je presne taky, na akom sme sa dohodli..
2.) hlavne pozitivum vacsieho hrudnika vidim asi v tom, ze konecne ked nakupujem oblecenie, nemusim so zvesenou hlavou skonstatovat ze by to na mne aj tak nevyzeralo dobre, kedze neni co dat do vystrihu :)
3.) negativa ani nie (musim poklopat),akurat tie dni rekonvalescencie boli pre mna osobne velmi obmedzujuce..
4.) partnersky zivot sa nezmenil, priatelovi som sa (vraj) pacila aj plocha :D akurat ze teraz sa viacej "zabava" :) ved ma s cim..

Lucia3110

angie
ano, hned mi dali do infuzky nieco..a potom kazdych neviemkolko hodin..a ked som odchadzala tak mi dr. predpisal Flector.Je super, zabera rychlo..
teraz som uz siedmy tyzden po, uz robim uplne vsetko,neboli ma nic..cez den nosim uz normalne podprsenky, spim este v pooperacnej.
a co sa tyka okolia, ja som sa nejak netajila tym ze idem na operaciu, som z 5 tisicoveho mestecka/velkej dediny cize skor ci neskor by sa to aj tak kazdy dozvedel :D ale od znamych mam len pozitivne reakcie

angie77

PRE VŠETKY BABY ČO MAJÚ PO

Baby ved vy čo máte po sa už ani nechválite ako to ide dalej a tak čo poviete na malý kvíz s pár otázkami? Myslím že odpovede budú zaujímať všetky z nás :) nech nám to tu nestojí a máme čo čítat

Takže:

1. Splnila augmentácia Vaše očakávania?

2. Aké pozitíva Vám do života priniesol väčší hrudník? :)

3. našli ste nejaké negatíva toho všetkého?

4. zmenil sa Vám po opke partnesrký život? :))

som zvedavá na odpovede, budem rada ked sa zapoja všetky, aj tie baby čo to už majú dávnejšie za sebou aj veľmi dávno :)proste všetky ktoré to absolvovali
3.

angie77

...a po opke ked si sa prebrala Ti dávali aj niečo od bolesti? ved určite že áno :) a dostala si aj domov nejaké lieky od bolesti?

Luci povedz mi, ako sa cítiš teraz už pár týždnov po? už si celkom zapojená do bežného života? a čo okolie? :)
ďakujééém