Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

kejtrina

ano myslela som jasne ze okruhle ja by som ine nechcela.
Anatomy maju ine rozmery ja som len okruhle plus profil extra kukala a velkosti 600 a tak.

A nie som rada ja chcem aby kricali mne sa pacia velke aj ked male ich rozhodne nemam ale tak mne sa pacia take velke 4ky a viac :-)

A po usadeni mam teraz asi 92 a pod prsiami neviem vobec kolko mam.A vobec sa neboj ja som malicka tiez mam 163 cm takze drobec mozno na foto to skresluje takze urcite velke nebudu pokial nemas 40 kil a uzulinky driek tak velke urcite nebudu budes po usadeni spokojna urcite.To mi ver.

lilabmw

ivava

neviem no ja co som v tabulkach pozerala okolo 600ml tak boli ES okruhle extra plus profil mensie ako u NAgorov.Takze asi zalezi aj ci anatomy alebo co.

ewel007

tomasova

dakujem ale ani nie, nie je čo zavidieť je tu kopu ceckáň a taktiež aj vy čakatelky budete čo nevidieť v klube :))
to su všetko push up skušane v NY nemam ich doma, lebo push up nenosím,to iba oni spravili maxi dekolt inak su ovela menšie :)