Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

Lucia
Ja neviem ani :D videla som ich len raz pri previazani na druhy den a zdali sa mi moc velke :D :D :D teraz ich mam take zabandazovane. Uvidim ich az v utorok kedy mi to asi previazu alebo daju dole ja neviem a daju mi pooperačnu podprdu :D Bolesti uz nejak extra nemam akurat je to velky tlak na hrud to citim najviac. Ale uz by som si to chcela popozerat

Monitaaa

ZULEKO
Tak sa míňame :D ja idem na kontrolu v utorok. Ako sa citiš? Inak si neviem predstaviť tie tvoje pooperačne stavy s tvojou naložou, keď ja s tymi mojimi mini ledva dycham.... :D

Zuleko

Ewel cin vacsie implose tym vacsie riziko s tym ratat musis,pri vacsich implosoxh hrozia strie,vlnenie,rychlejsi pokles implosu ako pri mensich..

Zuleko

Baby myslim na vas s tymi foto,dnes som sa chcela nafotit konecne,lebo doteraz nebol cas,ale sestra sla na vylet a ma zo sebou aj fotak.takze este si budete musiet pockat.v stredu idem opat na kontrolu,tak dufam ze sa prska pekne zoha.pomaly odpuchajz a vidim ze to ziadne giganty nebudu,ale som maximalne spokojna.lila ty kolkatky chcees?

ewel007

lilabmw

len ked su širšie či sa nezačnu vlniť ako je vela ml či pri reop sa to stať nemôže? vieš niečo o vlnení? vtedy musia aj imploše von, či?

ozaj kočky nevlnia sa Vam niektorej imploše,neaké info díky

lilabmw

ewell

co som pozerala okruhle tak co sa tyka profilov extra high a high tak ano ale su zase sirsie ako ostatne.Takze tazko povedat zalezi co chces asi aj..