Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flashka

Ahojte. Už dlhšie rozmýšlam nad zväčšením pŕs, preto sa chcem spýtať na vaše skúsenosti, pozitívne aj negatívne, s klinikou Avelane v Nitre. Aký bol prístup, zákrok, cena atď... Prípadne aj iné kliniky na Z Slovensku. ďakujem

Zuleko

Ja mam teraz so 620ml obvod 96 a to este urcite pojde dole,lebo su tie prsia opuchnute.a minule som citala ze plackova ma pri 600ml obvod 113.takze dvolezite je ako tie prsia vyzeraju na postave a nie mililitre a obvody.

Zuleko

Baby to sa neda povedat ze ked budete mat 620ml tak ze budete mat plne patky,ja to vidim teraz na sebe a uz som pochopila celu filozofiu silikonov,najdvolezitejsie je ako posobi vase telo ako zaklad a potom povodne prsia.ja s tymito 62o0 budem mat max4,5 viac urcite nie a mozno len 4 to budu.takze aby ste neostali sklamane ak si date 700ml a vidu vam len stvorky.

ewel007

lilka

počuj moja no k tým eurosilikonom sa velmi nepriklanam, velmi su mi neni sympatické, ja už ked tak mentory ako mam teraz ale mam podozrenie k vlneniu, mam koncom mesiaca ko tak uvidím a čo sa týka velkosti ja by som chcela plne päťky :)) vieš ale každy povie niečo ine ja mam teraz košík D väčšinou, zriedka C ale mne sa to nezda na štvorky mne pridu ako menšie trojky, lebo ako C košík su trojky ano? alebo sa mýlim?

lilabmw

sak rozmyslam ze tiez bud 620 alebo 560 nagory tiez vysoky extra ako mam aj teraz.Alebo potom nejake adekvatne z ES len ja sa tych ES bojim akoze ma ich vela bab ale dr.povedal este davno zeby mi ich neodporucal tak ja neviem.Ja meriam 163cm takze podla mna aj 560 budu uz take bomby asi nemyslis?Mne by stacili take pekne velke 4ky teraz mam C

ewel007

kvet

no to by sa ani mne nechcelo čakať ale inak super ponuka :D
no to som ani nečítala že poklesnute či čo? a prečo by si to mala mať prosím ťa?

kvet11

ewel007

poctivo čítam každý deň ale len v rýchlosti vždy si poviem keď začnem čítať že na toto a na ono odpoviem a keď dočítam už mi padajú oči a idem spať :)) tieto posledné dni som mala také uponahlané dni sú mi nejaké krátke tak ale hádam sa to už napraví :)) dnes som bola v BA a v tom novom nákupnom OC CENTRAL mali v tezenis všetky podprdy po 5€ ale keď som zbadala tie rady do kabínky tak som si to hneď rozmyslela :DD

niektorá kočka mi tu minule dala otázku či nemám po 2 mesiacoch poklesnuté prsníky tak odpovedám až teraz nemám aspoň sa mi to tak nezdá stále sa ešte upravujú tak každý týždeň sú ešte iné :))

Lucia3110

Monitaaa
to som si myslela aj ja a po tyzdni som zistila ze mam jednu a to uplne malicku :) som sa bala aj pozriet skor..