Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

ja som si teraz merala cez prsia mam 93 cm :))) a to este nemam silikony, dufam, ze viac ako 100 mat nebudem s nimi :D

Monitaaa

baby a čo napr. hovorite na to, ked bulvar napisal, ze minarikova ma deviatky. Mne zas nejak extra velke k jej robustnej postave /podla fotky/ nepridu.

Zuleko

a napríklad,mne tie tvoje prsia pripadajú dosť veľké na fotkách,ja na tvojom mieste neviem či by som šla na reopku.Lebo ich máš krásne a aj veľké.Nemám pocit žeby si mala trojky podľa mňa 3,5-4 sú to prsia.

Zuleko

Tak teraz ak nosíš košík C/D tak po reopke by si mala podĺa mňa E väčší nie,ale tažko sa mi to hodnotí ja som len laik nie odborník,ďalšia vec je,že naozaj si musíš uvedomiť,že tých 700ml už je dosť a je to poriadna záťaž na chrbát.Napríklad moje 620ml nevyzerajú ako giganty,sú to väčšie prsia možno pohľadovo by som vzala aj 700 ml ale zo zdravotných dôvodov už nie.Myslím si že tých 620 je už pre mňa maximum:-))))a Plačková má rovných 600ml a nemá žiadne giganty zadaj si ju do googlu a uvidíš že na 600ml sú to uplne normálne prsia:-)

ewel007

Zuleko

no ved toto že silikonove cca štvorky su menšie ako prirodzene :)) toto mi stale vrtalo v hlave teda nosím viacej košík D skoro na všetkýchj podprdách, len jednu mam C, tak čo mylsíš že ked si dam 650ml max 700ml tak sa mi zväčšia len o jedno číslo? košík teda E alebo budu take velke ako prirodzene štvorky :) Plačkova ma len 600ml? ved podla mňa ma giganty a čo som videla foto pred, neaký velký zaklad tam teda nemala.. a ešte včera som si čitala čo písala lila a kejtrina a teda mam mentory a aj pôjdem do mentorou takže su najmenšie ale širšie čiže mi pôjdu do bokou??

Zuleko

No ak máš s 500 ml 90 cm obvod a kočík C,tak po reopke s 650 pätky mať nebudeš..koľko máš pod prsiami?Ja som mala s 390ml trojky a teraz s tými 620 to budu 4-4,5 a to som si dávala naviac 230 ml..čiže ty keď máš teraz 500ml a trojky a dáš si najviac 150-200ml tak o dve čisla ti to podľa mňa prsia až nezväčší..a hlavne nezabúdaj ,že prirodzené prsia 4 dú OVEĽA väčšie než silikónové 4:-)))

ewel007

Zuleko

no sice nosím košík D ale na štvorky sa mi nezdaju lebo čo ja si mylsím že ked štvorky tak su velke :)) tak ja si mylsím že teda s toho Dčka by sa dali spraviť po reopke tie päťky čo myslíš? ja mam s tými 500ml rovných 90cm cez prsia a to som myslela že bude viac..

ewel007

Zuleko

a teda košík C su trojky? lebo stale mi niketo niečo ine hovori, a teda teraz to odhaduješ na aký košík? :)

strangeemily

ahojte dievcence viete mi napisat ktore ziena ma 300ml?nechce sa mi to totiz hladat v albume ked nas je tam uz tolko:)a som velmi zvedava lebo neviem si to vobec predstavit a aj sa bojim aby to nebolo vela alebo malo na mna:D