Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

Zuleko
ja by som tiez isto nakukla, ale som komplet zalepena :D a este mam navrchu aj ten elasticky :D musim sa odfotit, vyzeram komicky ako quasimodo

Zuleko

Monita tak moje cici vsetko ok v stredu idem na kontrolu:))sem tam si ich obzriem v zrkadle lebo neviem vydzat;)zatial so maximalne spokojna!;)a co sa tyka sprchy tu potrebujem aj ja uz sa neviem dockat ked sa cela vykupem;)

Monitaaa

Zuleko
Som dobita :D mam pocit, že ma presiel traktor, a polozili mi na hruď 10 kg :D inak celkom ok :D akurat jazva sem tam zaštipe, vacsinou som sama doma, tak si len vylihujem. Ale už chcem vidieť kozy a chcem sprchu!!!

kvet11

ewel007

tak som to pochopila že niektorým kočkám po čase klesnú prsia a ked som si kupovala podprdu tak pani v obchode mala tiež spravené a povedala že má ich už 5 rokov a že už ich má aj padnuté že by išla aj na nové zavidela tie moje že ako mi pekne stoja :))

ewel,cleopatra už sa teším na stretko :) tomasova pridáš sa k nám ceckaňám po nejaké infošky :)

monitaaa

bulvár si zrejme myslí že 900 ml sú prsia číslo deväť tak preto to napísali ale mi držiteľky našich nových pŕs vieme že to tak nie je :)) moje 400ml mi neprídu že by mali byť štvorky :)

Zuleko

Skoricka ano toto su 600ml prsia a preto sa ti nezdaju lebo vsetky zeny si myslia ze 600ml musi vyzerat obrovsky a nechutne,a potom clovek otvori obrazok a vidi ze to tak nie je.a co sa tyka tlace tak len primitiv moze napisat a povedat ze 700ml su sedmicky prsia.

Monita moja ty sa mas ako?cicusky pocuvaju?co sa tyka minarikovej tak to je taka volovina co hovoria ze ma deviatky prsia;)))))ona sama minule v top star povedala ze ma plne patky a ze na op sla koli tomu ze ak mala 600 ml tak sa jej zvlnil implos;)

Zuleko

Skoricka ano toto su 600ml prsia a preto sa ti nezdaju lebo vsetky zeny si myslia ze 600ml musi vyzerat obrovsky a nechutne,a potom clovek otvori obrazok a vidi ze to tak nie je.a co sa tyka tlace tak len primitiv moze napisat a povedat ze 700ml su sedmicky prsia.

Monita moja ty sa mas ako?cicusky pocuvaju?co sa tyka minarikovej tak to je taka volovina co hovoria ze ma deviatky prsia;)))))ona sama minule v top star povedala ze ma plne patky a ze na op sla koli tomu ze ak mala 600 ml tak sa jej zvlnil implos;)

livkam

Ahojte baby, poradte mi prosim, kde ist na zväcsenie prs? Som o tom presvedcená, ze ich chem. Je veľmi veľa kliník, kde to robia, ale ja nejako neviem, kde mám ísť a akú značku si mám dať. Teraz mám veľkosť podprsenky 75/B ale chudnem a už sú dosť malé.Chcela by som také plné 4 ale nemám sajn kolko ml maju mat.Je mi jedno kde v SR pojdem ale nech niesu predrazene. Som z okresu KK.

skoricka

ewel

mne taktiez tvoje prsia pripadaju dost velke, ja na tvojom mieste by som uz nesla do reopky, nie je to zbytocne? Vies, nikto Ti nezaruci, ze to bude este krajsie, podla mna teraz mas krasne, dokonale prsia :) muz chce, ze by si mala este vacsie?