Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Baby
Na tej fotke, co sem poslala link skoricka, tak tam vidno, ze ona ma kazde prso ine, uplna asymetria, aspon mne sa to zda a ma uplne "ovisaky", ja by som sa pre toto bala ist do takych velkych implosov, casom za par rokov iste povolia a klesnu, ved gravitacia..ale u niekoho viac podla mna asi dispozicia od prirody..
Ewel
Ty uz mas teraz take bomby, ze az.. Vobec sa neriad centimetrami, lebo niekto moze mat 92cm ale ovela mensie prsia a sirsi chrbat, tam tie cm nabehnu, ja na tvojom mieste by som bola uplne spokojna, uvidis este mesiac-dva a este ti vystupia, sval povoli a budu vyzerat este vacsie.. Ale ako February pisala, ja ta neprehovaram, len pisem svoj nazor, samozrejme, ze rob ako myslis..

Zuleko

Monita
Ja mam uz len zdola prelepene jazvy,zhora mam uz odlepene.po operacii som mala bandaz a potom len podprsenku

Lilabmw
No ano plackova ma bohuzial take prsia lebo aj svoj povodny tvar taky mala,takze ona za to celkom nemoze .raz ked mala taky tvar prs tak s tym nic nenarobi,a aj to jej nepridava ze ma anatomy.

lilabmw

Plackova ma sice 600ml ale ciste vesaky kozy akoze prirodzene ich ma ale mne sa absolutne nepacia a na nej neposobia velko preto lebo je vysoka a proste velka...

Monitaaa

Zuleko
ja som ich tiez videla na druhy den ked mi daval nove obvazy, ale len zvrchu ked som lezala, postaviť by som sa bala aj teraz s odlepenymi, že sa mi to roztrhne a vypadne, alebo čo :D este aj ked chodim tak si to podvedome pridrziavam zospodu, no chora som proste :D

Zuleko

February presne si to vystihla otazka chcem trojky prsia aky implos je uplne zbytocna!!

Monita ja som nevydrzala a hned prvy den som pozrela a potom aj prvy krat na kontrole som poprosila doktora ze chcem sa pozriet pred zrkadlom;)a ked som ich uvidela,tak mi sedce zaplesalo a mala som chut ho objat ze konecne mam krasne velke prsia;)

february

Baby konečná veľkosť pŕs s tými istými implošmi je tak individuálna...,rovnaké imploše ukážu na každej babe úplne inak, presne ako napísala Zuleko, záleží ako na ktorej sadnú, akú má celkovú postavu, aká je celková muskulatúra....na niektorej sú bomby aj malé imploše a na niektorej sa stratia aj veĺké imploše. Preto keď sa tu baby pýtajú aké veľké imploše si mám dať keď chcem výsledné trojky, je to zbytočná otázka, preto sa chodí na konzultáciu aby to posúdil doktor a poradil, naše fotky by som povedala, že sú ilustračné. napr Santi má len 255ml a má ich krásne a vôbec nie malé a celkom by ma zaujímalo koĺko cm má cez prsia. Ewel vravíš, že máš 90cm, ale vyzerajú oveľa väčšie a ja by som na Tvojom mieste nešpekulovala, podstúpiť znovu to riziko,ale neodhováram, je to Tvoja vec, len čím väčší imploš, tým väčšie riziko...Ja mám "len" 375ml a mám cez prsia 91cm a to nie som nejaká robustná, 164/54, teraz čo tu čítam, skoro všetky baby chcú cez 400 a viac :)
Treba myslieť aj do budúcnosti, väčšie prsia aj rýchlejšie poklesnú, teda nie každej babe, ale treba s tým rátať, ja som minulý týždeň videla jednej babe imploše cca 5OO a má ich asi 3 roky a problémov má s nimi dosť, hlavne už jej nestoja pekne, ale vidno ako klesli a podotýkam, že bola u vychýreného odborníka, nie niekde u dákeho rádobydoktora..