Baby konečná veľkosť pŕs s tými istými implošmi je tak individuálna...,rovnaké imploše ukážu na každej babe úplne inak, presne ako napísala Zuleko, záleží ako na ktorej sadnú, akú má celkovú postavu, aká je celková muskulatúra....na niektorej sú bomby aj malé imploše a na niektorej sa stratia aj veĺké imploše. Preto keď sa tu baby pýtajú aké veľké imploše si mám dať keď chcem výsledné trojky, je to zbytočná otázka, preto sa chodí na konzultáciu aby to posúdil doktor a poradil, naše fotky by som povedala, že sú ilustračné. napr Santi má len 255ml a má ich krásne a vôbec nie malé a celkom by ma zaujímalo koĺko cm má cez prsia. Ewel vravíš, že máš 90cm, ale vyzerajú oveľa väčšie a ja by som na Tvojom mieste nešpekulovala, podstúpiť znovu to riziko,ale neodhováram, je to Tvoja vec, len čím väčší imploš, tým väčšie riziko...Ja mám "len" 375ml a mám cez prsia 91cm a to nie som nejaká robustná, 164/54, teraz čo tu čítam, skoro všetky baby chcú cez 400 a viac :)
Treba myslieť aj do budúcnosti, väčšie prsia aj rýchlejšie poklesnú, teda nie každej babe, ale treba s tým rátať, ja som minulý týždeň videla jednej babe imploše cca 5OO a má ich asi 3 roky a problémov má s nimi dosť, hlavne už jej nestoja pekne, ale vidno ako klesli a podotýkam, že bola u vychýreného odborníka, nie niekde u dákeho rádobydoktora..