Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

Zuleko

ahoj.ja som tu už dlho nebola ale čítam si príspevky.musim ti napísať, že prská máš velmi pekne :-) ja som bola tento rok na reopke prs, ale nie som spokojna z velkostou :-( idem na konzultáciu a opatovne zvacsenie a predstavujem si niečo podobne ako más ty :-) sú krásne.

Monitaaa

ZULEKO
to je parada!!!! mas ich dokonale k postave, lebo ti vytvorili tzv. efekt presypacich hodin... Keby ťa videl moj byvali trener tak by sa do teba hned zamiloval :D

angie77

Zuleko

tak ja ked som si pozerala tvoje fotky po prvej opke, vravela som si, čo to žieňa vymýšla? veď ich má krásne a akurát ...no musím povedať, keď som zbadala poslednú fotku po druhej opke, že sú ešte omnoho krajše:) sú perfektné !!!!

livkam

Aaaa este ma napadlo...neviete nahodou ako sa volala klinika, ktora ma na stranke galeriu operacii rozdelenu tak, ze maju ich podla velkosti povodnych napr. od A a das si aku velkost chces mat napr. D.Raz som to nasla a od vtedy to nemozem najst.Budem veeeeelmi rada ak to niekto pozna.Dakujem

v girl

ewel007
ahoj cicka nebola som tu dlho..pokazil sa mi wifi router :-/ mam na teba otazocku..ked si bola na operacii..tebe vytiahli pierc s pupku? :) lebo mne hej ..inak mozes mi napisat info na fb. na mail : v.girl@azet.sk