Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

Zuleko
jasne že je rozdiel :-) ale pre mna taký velmi viditelny nie.praveže som si aj ja myslela že 220 ml je dosť a bude to stačiť.ale mne sa skor zda že ten implantát mi ide do šírky.v podprsenky sú super ked su vytlačené, ale ja som mala predstavu , aby boli také bez podprsenky.

tomasova

ZULEKO
gratulujem k novym prsiam
na moj vkus su uz velke,naozaj krasne ale velke.....ale ide o tvoje telo a tvoju spokojnost,ak to splnilo tvoje ocakavanie tak to je hlavne...kazdemu sa paci nieco ine...uzivaj si ich.

Zuleko

Pegy
Suhlasim s tebou!ja som vzdy tuzila mat pekne velke plne prsia .mrzi ma ze ani s reopkov nie si spokojna,ale ak mas peniazky a svoju tuzbu chod si po nu.ano mnoho ludi si povie ze nie sme normalne,ze podstupujeme opatovne riziko.ja som zeraz naozaj s prskami spokojna a som vdacna doktorovi ze mi ich nakoniec urobil;)a znovs sa dostavame k tomu ze nie kazde 500 musia byt obrovske, lebo kazda msme iny hrudnik inu stavbu tela atd.len nerozumiem tomu ze vravis ze rozdiel sno nevidno ved to mas naviac 220 ml,ja mam 230 a mam pocit ze dost vidno rozdiel;)

lilabmw

Zuleko

co myslis tou strankou loveyourlook.com co tam je?A mas ich krasne len sa este musia usadit a potom budu bomby :-) este su chudatka opuchnute ale to je normal.

4pegy4

Zuleko

teraz mam 500.ale asi ti nemusim hovorit ze ked mas svoju predstavu prsiek tak ides dalej :-) mna to mrzi lebo hned po opke som to povedala doktorovi že nie som spokojna.ja velky rozdiel nevidim.predtým som mala 280 a teraz 500.ani foto som radsej nedala, lebo manžel mi hovori že su pekne, co vymýšlam a ja sama seba presviecam o tom istom :-) v novembri mam konzultáciu a neviem co robit.niekto si možno povie že nie sme normálne že si dávame také velke prsia, ale ja stále hovorim že ked mam svoju predstavu a zaplatim si zato, v mojom prípade by to bolo už 3x tak nech je to také ake si želám.