Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

Monitaaa
si zlata za info o perach,este otazocka ako rychlo odpuchli?a tie jazvicky citis,kde ti to sili?dost sa toho obavam ,fotku by si mi mohla poslat?

cleopatra123

lucia83
mne nerobili rtg pluc nikto to odo mna ani nechcel a na oci neviem....kym som odkvecla tak som nic nemala a potom netusim ale moja kamoska tam bola a mala umele a nemusela ich dat dole

cleopatra123

zuleko
supeeeer take nieco by som aj ja brala :-) aj predtym boli super ale teraz su super na druhu
skoda ze ja som dopadla horsie ale ked budem musiet podstupit znova op tak sa mozno odhodlam aj ja na take vacsie :-)pojdeme s ewel spolu :-)

kejtrina

Zuleko,

to su teda ine bomby!!! :) ;)
poriadne velke, ale krasne...
...inak velmi sa Ti hodia, ty si jedna z tych takych "Venusi" - siroke boky, priam osi pas a teraz nadra jak sa patri k tomu :D stelesnenie zenstva a sen kazdeho jedneho chlapa a aj toho co preferuje stihle baby z malymi prsiami - ved to pozname, ze?

my co mame spredu rovnu siluetu, ziadne boky a malu rit sme im take vzacne neni, je nas tu totiz 300krat tolko, nas radovych bab...
:)

Zuleko, please caka ma reopka a som kvalitne dosrana...ake to bolo...opisuj... ??? bolest velka? pockaj ty si mala rozdiel 620-390=230...bolelo moc? ci menej? rekonvalescencia taka ako pri prvej? ci kratsia? diky diky

Lucia83

Dievcata z avelane co mate po na predoperacnom vam robili aj rtg pluc???
A este jedna otazocka ked ste boli v narkoze davali vam nieco na oci? Lebo mam spravene mihalnice a neviem ci si ich mam dat dolu ,hmmm???

4pegy4

Zuleko

obvod mám 90 cm a mám ES vysoky profil.uz sme riešili velkost a hovoril že kebyže si dám aj 700 na mne vobec nebudú vyzerať na tolko.neviem ako je to možne. lekár mi hovoril, že dosť klamem telom :-)ale mi povedal , aby som si to rozmyslela a preto sme dali konzultáciu, ale zároven aj termin operácie.

Zuleko

Pegy jasne chapem to je presne to co som ja riesila nechcela som aby bol implantat siroky a plochy ale aby tie prsia boli plne;)preto som si dala extra vysoky profil;)bolo by zaujimave ak by si dala fotky,ale len ak ty chces;)kolko mat teraz obvod a aky profil?

Zuleko

Lilabmw ja som si ta pomylila s tou babou co ti pisala ohladom adresy.co sa tyka mojich prs uz nepotrebujem vacsie bomby;)))teraz sa mi pacia uplne;)))

Nadranka
Prijimam tvoj nazor a nie si jedina;)aj moj doktor vrvel ze sa mu pacili viac tamtie;)no ja som si zamilovala tieto;)