Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eelle

Bola som na konzultacii u dr. mladeka, op mam zaciatkom decembra.. z toho co mi povedal som sklamana ale aj som s tym trosku ratala... moj sen bol mat plne trojky ale hlavny dovod preco idem na op je tvar prs, budem mat aj mini modelaciu ale povedal mi ze aj tak tie prsia budu trochu ovisat.. teraz mam take b navrhol mi 350ml, vysoky profil, okruhle mentory, to bude take c+ presne ako som chcela.. baby tie co ste schudli, alebo kojili a ste po op povedali vam taketo nieco, ake ich mate?

a este jedna otazka: niesu nahodou nagory tie tvrdsie a plnsie implantaty ako mentory? ja som bola v tom ze nagory su tvrdsie ale asi som sa mylila ked lekar mi hovoril naopak..

Monitaaa

Baby prosim asi mam taku hlupu otazku, ale mozte mi poradiť s čim dam dole zvysky leukoplastov, mam celu ruku dolepenu.

livkam

Zeny kde najdem nejaku galeriu tu na stranke, pozerala som zhruba nejake na inych strankach, ale tie zeny su chude a ja nie. Tak stale hladam ako by som mohla potom vizerat. Vdaka

Monitaaa

Ivava a aku velkost budes mat? pozrela som si ta v galerke, ty ich budes mat určite krasne, pretoze budu pevne a narvate. Mne osobne sa najviac pačia okruhle prsia, ktore su urobene na prepač za vyraz plochej hrudi, vtedy je to nadhera, mas sa na čo tesit.

Monitaaa

Mne sa tiež pačia menšie prsia, ale myslim si, že Zuleko sa tieto hodia, pretože ma na to postavu a vyzera to velmi symetricky. Ale zas ked su tie prsia o dost sirsie ako boky to uz dobre neyzera.
Ivana
dakujem :D ty kedy ides

ivava

Zuleko
Obdivujem Ta...ale aj mne sa viac pacili tie mensie...ale je to tvoje telo a ked sa usadia budu super...
Monitaa
gratulujem...tak teda bolest to je riadna...jaj bojim sa...ale hadam to nejak zvladnem...

Monitaaa

monny3
rez bol zvnutra pri kutiku ust niekde, jazvu necitim to sa stratilo takmer hned, no neviem max par tyzdnov. opuchnute je to dost ako kačka som bola. Treba si to rozmysliet podla toho aky vysledok očakavas, pokial chces velke plne pery tak to ti permalip neurobi. Je to skor na prirodzene vyplnenie pery. Fotku ti nejaku mozem urobit, ale trocha neskor, nejak som ubolena a velmi sa mi teraz nič nechce.

Zuleko

kejtrina
Tak si to vystihla,mám takú ženskejšiu postavu a chcela by som presný opak:-))heh veď to vieme,každý chce to,čo nemôže mať:-)))Mne sa tažko hodnotí reopka,lebo mňa ani prvá op nebolela.Čo k tomu môžem povedať je to,že podľa mňa nie je pravda že druhá OP nebolí.

monny3

Monitaaa
si zlata za info o perach,este otazocka ako rychlo odpuchli?a tie jazvicky citis,kde ti to sili?dost sa toho obavam ,fotku by si mi mohla poslat?