Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Rozalka

Ahoj mas pekny tvar svojich prs, urcite to bude velmi pekne a neboj sa 390 je uplne v pohode. Miery mas ake? vaha, vyska?A tvar mas aky? Gulaty alebo slzickovy?

Lucia83

Tomyum1

Ahoj cicka micka, no je pravda ze uz tu viac citam ako pisem:-).
Takto o tyzden uzsom na sale, sranda je to, ze mi to strasne rychlo ubehlo ten mesiac od konzultky a tom som si myslela ze uz sa nedockam..
A prska ako, uz robis vsetko? Uz nebolia?
Mojla by si dat aj nove fotecky nech zavidim :-).

Rozalka

Zuleko, no máš ich perfektné, ja by som ostala pri tých prvých... Neviem si predstaviť moje okolie o 3 týždne... som z malého mesta a nejako tu kvitá závisť...Môžem sa opýtať na tvoj základ pred prvou opkou??? dakujem

Rozalka

Čaute, no ako sa pozerám do galérky, fakt mám stoho zmätok... mne navrhol Dr. 390ml, Arion, ale bojím sa že to budem mať veľké... pozrite sa do galérky na mňa a dajte svoj názor... fakt bojím sa, opku mám už o 2 týždne... ešte nemám deti!!
Dakujem

jazz24

Zuleko

Nááádherné ich máš, oveľa viac sa Ti hodia k postave ako tie 390-tky..kráása..aj ja zvažujem , že podstúpim operáciu ešte raz, chcela by som 650-tky:)len zvažujem, čo by som si musela dať potom po dietati, či nemám radšej počkať..

ivava

Monitaa
Moja ja idem 12.1. ale dufam ze sa uvolni dovtedy este chcela by som ist v decembri...a inak pekne si to napisala a ten vyraz mi vobec nevadi...budem mat okruhle nagory 360ml...vyse mi moc dr. nechcel davat ze k mojej postave budu dobre..a stredny profil preto lebo mam siroky hrudnik...vacsie mi moc davat nechcel pretoze moja koza nieje taka elasticka...ale to je mozno aj dobre aspom dufam neovisnu...:)

smalfot

Eelle, ohľadom skúseností s modeláciou skúsprípadne osloviť niektoré baby čo už ju mali robenú - Martinka54 alebo Della. Neviem však či sem ešte chodia.