Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomyum1

lucka83

neboj zvladnes to, s takym vacsim dietatom ktore netreba prebalovat a nejak extra nosit sa to uz da. aj ja som mala z tohto najvacsi stres.

antisexi podprdu este nosim, som si kupila este jednu s mensim obvodom (pod), lebo som nejak odpuchla (po opke som mala brucho ako v 5. mes.) a ta povodna mi nedrzala lopticky. mne doki povedal ze podprdu nosit 4-5 tyzdnov, ako budem citit, baby od cervena vraj nosia len 3 tyzdne.

cisarak som mala aj ja a v spinalke a nic to nebolo, a tato opka bola horsia, ale zas v porovnani s prvou podstatne menej bolestiva. asi uz viac znesiem? lebo prvykrat som mala pod zlazu a teraz pod sval teda najprv bolo treba vyrezat stare aj s kapsulou a pak nova kapsa pod sval. to aky masaker musel byt. a mozno baby po kojeni ked maju pruznejsiu kozu ich to menej boli. uvidis. nemusis sa bat, budes 2 noci na klinike a do infuzky ti suplnu anestetikum ked bude treba. kedysi sa zoperovalo, prebralo z narkozy a po hodine sup domov!

Zuleko

Rozalka neviem pozriet tvoje foto lebo som na mobile ale podla uvedenych udajov sa nemas coho bat.ja som vysoka 170 vaha53 a mala som 390 a bolli akurat,ziadne velke prsia.a ty si aj vyssia a aj mas vasiu vahu,takze k tebe budu tie prsia primerane.

Rozalka

Angie77, prečo ti nechcel dať väčšie?? Mne hneď povedal 390 a som ho prehovárala na 370 ale povedal jednorázne že pri 370ml, budem mať malé a budem chcieť mať väčšie... inde mi povedal Dr. 375ml Nagor... no viem, veľa ľudí nechápe môj pohľad na vec, že prečo vlastne idem, ale chcem väčšie a dieťa neplánujem min. 3,4 roky ešte... myslím že ty ideš o 2 týždne po mne, tak ti napíšem, bud sem alebo daj e-mail... dakujem.

Rozalka

Mám jednotky, váha: 63kg, výška: 175, pod prsami 75, navrhnuté mám 390ml, Arion, anatomické. Nechcela som gulaté... chcem ich mať také prirodzené trojky... joj bojím sa!

angie77

Rozalka

ja mať také ako máš teraz ty, tak ani na opku nejdem, ale ja som jedna z tých čo neriešia velkost, ale to čo z nich ostalo po kojení
..no a podla foto máš pekný pevný základ, a s 390 ich budeš mat myslím si také akurát ani velké ani malé, ja idem mat 370 nagor ale v tej mojej koži sa stratia takže uvidím čo z nich vznikne :)

Lucia83

Tomyum1

No mas ich krasne, aj ja uzchcem mat po. Tie bolesti dufam ze nebudu take katastrofalne ako pri cisaraku. Tam som teda dost trpela. No ja zas mam v elefone tiez len same prsa, muz si uz mysli ze mi hrabe.. Nicine len to stale pozeram, ale uz som neni taka zavisla ako na zaciatku, to som mala ipad v ruke non stop. No to si neviem predstavit moju prepelicku ze nebudem moct zdvihat, o a je taky cecocik moj :-).
Ale do sedacky ide sama aj dolu, tak dufam ze to zvladnem. A kolko nemozes zdvihat tazke veci? A podprdku este nosis tu antisexualnu?

tomyum1

lucka83

ved som ti pisala nieco aj pridala pred 2 dnami nejake 3 foto, pozri dozadu, a galerku, lepsie foto sa neda, nema ma kto ofotit, mojmu muzovi by sa nelubilo keby vedel ze niekde posielam fotky, uz aj pozeral ze naco ich mam v mobile... aby som si ich mohla po case pozriet nie?

posledne dni pred opkou su najhorsie, ten stres z cakania, ale ked uz budes po, budu sice bolesti, ale radost z novych prsicok!

moje lopticky sa odpuchaju, este zospodu su opuchnute asi, teda pravy trosku viac, to vidim ja, a este stale mam trosku modriny (dnes su presne 4 tyzdne od opky), mne sa modriny zle vstrebavaju vseobecne, a lahko robia, no a mala som ich teda riadne!

uz robim skoro vsetko, ale pre istotu este spavam len na chrbte a ruky nejak prehnane nezatazujem (maleho 16 kg len nadvihnem ale nenosim).

nadranka

Rozalka

Veď tebe augmentáciu ani netreba :-) Máš ich už teraz krásne, neviem si predstaviť aké budú potom :-) A ku komu ideš?

Monitaaa

Baby čakatelky odporučam aj diskusiu - galeriu na omlazeni. Su tam prsia až po 800 ml sa mi zda :D

Téma
Fotky před a po augmentaci prsou

Elle
Aj ty tam najdes fotky priblizne ako vyzeraju prsia po modelacii, napr. nick Hanitschka