Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Rozalka
Ja sa pridavam k babam, tiez mam ten nazor, budes to mat fajn, pod to ani nechod, mozno by si mohla aj o kusok viac.. Ono najprv si po opke " ohromena", ja az zhrozena, ze to co ake bomby, za mesiac budu super, uplne nadsenie, zzijes sa s nimi a po 3 mesiacoch ako sa usadzaju a odpuchnu, uz si povies, dokelu mali sme dat viac..lebo si zvyknes na to ake su po opke, ale oni sa zmensia..

Rozalka

Kvet11, idem ku Dr. Očenáš, 5.11. o dva týždne už to budem mať za sebou... dakujem za názor.. veď ihneď ako budem vedieť, dám foto...

kvet11

Rozalka

nemusíš sa báť tých 390 ml pri tvojej výške a váhe budú úplne že prirodzene k tvojej postave ja mam 168cm 62kg prsia 400ml a brala by som aj väčšie :DD neni sú vôbec nejaké veľké k mojej postave zatial si to ani nikto druhý nevšimol aspoň si myslím len som dostala otázku že ty si tuším schudla, čo nespravia prsia :))

a kam ideš na opku a ku komu?

Monitaaa

Dvihnem ruky normalne nad hlavu. huraaaaaaaaaaaaa idem su umyt vlasy :D :D :D človek by neveril ake maličkosti mu urobia radost :D :D :D

skoricka

Kocky,

ako ste odchadzali po opke, davali ste nieco sestrickam? Ako myslim dezert nejaky, alebo kavu...a doktorovi? Uz som dlho nelezala v nemocnici, tak neviem, co slusnost kaze :D

angie77

Rozalka

teraz som pozerala tvoju velkos a moju velkost v tabulkách a prišla som na to že:
moje nagor 370ml - projekcia 5,1 výška 12,5 a šírka 13,0
tvoje ariony 390ml- projekcia 4,8 výška 12,9 a šírka 13,9

..to je minimálny rozdiel dokonca nagor 370 majú ešte vyššiu projekciu ako ariony 390, tie tvoje sú trošku viac do šírky

angie77

Rozalka

no mne chcel dat najprv 350 ariony, vraj väčšie pre mňa by neodporúčal, ja neviem prečo, tiež mám 175 a dokonca aj 63 kg a 75 cm pod prsiami :))takže sme akosi rovnaké, len ty máš väčší základ, čo som pred kojením mala aj ja, ale teraz po kojení tam už nič nemám.
Nakoniec som ho prehovorila aspon na tie 370 nagor :)) ja neviem prečo mne nechcel dat väčšie, povedal že s 350 by som mala také pekné B, takže ak ty cheš aspon trojočky tak sa neboj íst do tých 390 že sú velké, ja uvidím čo mi vzinke z tých 370 ml:) ale nech hlavné sú , všteko lepšie ako to čo tam mám teraz. Ja idem 19.11

Rozalka

Nadranka, idem u Dr. Očenáš, 5.11. mám opku... operavať ma bude vo ZV. Mám ich malé, také jednotky, s push upkou a s gelovými vankúšikmi také dvojky... nič moc. Na fotke vyzerajú akokeby som mala prsia ale pri mojej váhe a výške sú veľmi malé...