Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

ronie

Neboj, zvládneš :-) Ja som si ju tiež vyberala sama. Zajtra idem na kontrolu po 10. dňoch, tak som zvedavá veľmi :-)

rita149

Zuleko

krásne prsíčka!!! V tých červených šatkách máš pecky prsíčka , neviem si predstaviť čo to bude keď tam dáš tieto :-).

nadranka

ronie

Neboj, zvládneš :-) Ja som si ju tiež vyberala sama. Zajtra idem na kontrolu po 10. dňoch, tak som zvedavá veľmi :-)

ronie

nadranka
vcera ma operovali a v nedelu si budem vyberat tamponadu sama.

baby
doktor cerven sestricka zuzka a aj vsetky sestricky na lozkovom v bb su uplne paradny adoktor okremtoho ze je velky odbornik je aj strasne fajn aj si s nami zasrandoval :)) oplatilo sa pockat, vsetkym odporucam

strangeemily

cicimici

:D no mam ale ja som uz taka raz si poviem ze super ved som chcela nech mi da aspon 300 ze pod nechcem ist a raz stresujem ci to nebude malo :)no mna hned ako uvidel tak mi povedal ze 300 a to ma este ani nemeral ale potom spekuloval ze menej este ale ja hned ze nie ze 300 beriem:)no dal mi vysoky profil lebo ze keby daval stredny tak mne sa to do bokov nezmesti aspon tak som ho pochopila:)ty mas tiez eurosil.vysoky prof.,okruhle hej?...no ja neviem ale ake mas ty rozmery ale mne nameral 71cez prsia a povedal mi ze budem mat tak 81 po opke...tak uvidime...no ty sa uz mas ked ides uz teraz ja az o rok v septembri pretoze uz cestujem do zahranicia a nebude sa mi dat skor prist ako az na buduci rok ale ked som to uz vydrzala tak vydrzim este tolko:)