Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cicimici

livkam

ja si myslim ze je potrebne vybrat si chirurga a od toho zavisi na ktorej klinike budes zoperovena..s medicentrom vo zvolene ma skusenosti nasa Lucia3110 ktorej tam pan doktor Ocenas vycaroval krasne prska a myslim ze kliniku a starostlivost si tiez pochvalovala ale vsak ona ti iste napise ked si to tu precita..a este teraz sa mi vidi ze tam bola jedna babenka tu z fora..a ja tam idem v decembri..podla mojich informacii tam operuje dr. Ocenas dr. Cerven a dr. Pikula..ale najprv si sprav jasno akeho chces chirurga..pretoze oni sidlia inde a operuju kade tade aj po inych klinikach..vela stastia

cicimici

strangeemily

halo halo poslusne sa hlasim tu sooom..no ahoj moje prepac ale mala som toho poslednu dobu kus viac..ale tvoje prispevky som si nenechala ujst a som velmi rada ze si z konzultky odisla z dobrym pocitom..skoda ze si nevidela mladeho doktorka no..ale nevadiiii este isto uvidis..takze ste dali 300ml?ale ved to je supeeer..som citala moje zlate ze mas dilemu co sa tyka velkosti to mam aj ja hehe:D a to uz o tri tyzdne idem objednavat implose :D
ale vies co ak je max 300 co ti bol ochotny dat bo teda aspon tak som to pochopila tak nevymyslaj budu super..na tie nase ploche hrude a to sme este ani deti nemali budu akurat si myslim..radsej nech su mensie ako riskovat ze budu kadejake hranate lebo nebudu dostatocne prekryte svalom..a mozno po babatku vacsie :DDD co ty vies..sak musime ist na to pomaly sak nechceme s nimi okoloiducim oci vypichnut :D a na akom profile ste sa dohodli?asi na vysokom ako mi kedze si tiez malicka a chuducka ako ja ze?no a nenapisala si kedy ste naplanovali opku?hm?

livkam

ženočky, aký máte názor na kliniku medicentrum vo zvolene?Už na 100% presvedčená, že chcem mať prsia a už len musím vybrať vhodnú kliniku a lekára.

Monitaaa

No nos+prsia ti nezavidim, pamatam si dobre doteraz na tu tamponadu :D ale jaka budes potom zrazu krasavica!!! Tak nech lieky dobre šlapu a maš to bez bolesti.

ronie

monitaaa
uz mam po, cez den ma to ani nebolelo teraz k veceru to zacalo ale to mi daju tabletku na spanie a bude dobre. nos citim minimalne jedine co je neprijemne dychanie ustami