Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anett101

Ivava
dakujem len sa bojim ze namna je 400ml moc ale stale tu citam ze ist do co najvedsich mne dr povedal 450maximum potom ze 400ml budu pekne ziadne vulgarne ze akurat k mojej vysokej postave trosku sa bojim no..ale som happy ze uz zachvilu ma to caka

strangeemily

rita149

ahoj,kukala som tvoj album lebo som tu citala ze si mala cez prsia 75 a som bola zvedava a ma prekvapilo ze mas 300ml lebo som hladala v albumoch nejaku zenusku co by mala tiez:)tak som rada ze som nasla,aby som si mohla trocha predstavit tie moje vysledne:)lebo aj mne dal dok.300ml:)len nerozumiem preco mas anatomicke si chcela? mne dal dok.okruhle, to mas Eurosilikony?a mas ich velmi pekne a ani by som nepovedala ze su male ale ani nie prehnane velke sedia ti k postave pekne:)

anett101

Bimbiii
Ja idem 10.11.2012 na opku dr cervenovi dneska mi volali ze im vypadol niekto ci pojdem,ale ze uz do zvolena ze v pezinku nerobi uz.takze som stastna mala som ist 2.2.2013 navrhol mi 400ml Eurosilikony bojim sa ze budu velke.kamoska mi dala chrobaka do hlavy ze aby som ich jemala take dlhe natiahle ked az tolko ml mi dr urcil.vahu mam 53kg a vysku 173cm

bimbi

Daniellita
Cerven stale operuje v Pezinku? Lebo niekto tu hovoril,ze uz nie a miesto toho je vo Zvolene? Alebo som to ja zle pochopila?
Macka
zdravim ta, v piatok idem na tvoju konzultacku :)
Rita
Tak beriem tvoje foto ok? :)

sue33

Baby, ak chcete niektora prepustim konzultaciu 30.10. o 11.00 hod k dr. Mladekovi v alelane. Ja som uz rozhodnuta si pockat na dr Cervena

bambulkova

Kvet11
Ahoj, moja zlatá :) tak sa po dlhej dobe hlasim i ja. Su to uz 3 mesiace, co mam po opke a musim povedat, ze ma mrzi jedina vec-ze som uz nesla ovela ovela skor...je to uplne iny pocit-nemusiet zakryvat svoje komplexy, dat si obtiahnute tricka, alebo len tak-bez podpordky...:) Prska posluchaju-ziadne problemy zatial-chvalabohu-nemam, len ked vas tu tak citam, s mojou velkostou sa teraz oproti vam citim uplne plocha :D poslednu dobu si vsimam, ze sa rozmohol trend vacsich velkosti :) ale ja som spokojna s tou mojou velkostou a som rada, ze vsetko je tak, ako ma byt :) ako sa dari tebe?