Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Monita
Mne sa to cislovanie nezda,to niejake velke kriterium maju na a kosik 87-89.to potom 80 percent bab z fora vratane mna sme mali asi neexistujuce prsia ked sme mali 82 cm pred opkou ,podla mna to cislovanie jeblbost pred op som mala 83 cm a nosila som A/B podprsenky,no podla tabulky by mi netrebalo asi ziadnu :D

lilabmw

Monita
a tusim aj ano zatial si stale Ckupujem ci je sportova alebo aka ale to treba skusat vzdy podla mna lebo kazda ma iny strih v nejakom inom obchode mi moze byt aj väcsia aj mensia dobra zalezi od strihu podprdy

rita149

zuleko

doktorko dobre spravil , čo dobre vyborné prsíčka :-) môžeš byť veeelmi spokojná.závidím a neboj sa aj keď odpuchnú stále sú top v našej galerke! Väčšie tam určite nenájdeme :-)

nadranka

no môžu byť parádne.Aké si mala mieri pred opkou?

Zuleko

Rita
Dakujem moja za pekne slova,strasne som spoko s prskami,len nech uz neodpuchaju;)))dnes ked sombola na kontrole pytam sa doktora zeci este velmi odpuchnu a on zlatymi hovori preboha len mi nepovedzte ze savam zdaju male lebo sa zblaznim;))))hihi

macka7

babeny ahojte, dlho som tu nebola,nepísala...čítam vás priebežne, bola som v poslednej dobe stále v zahraničí, teda resp. v práci
na bud tyž. 31.10. mám už opku v avelane, baby je tu taká čo ide presne v ten deň ako ja? viem, že lucka83 a skoricka idú tak nejak ako ja v budúcom tyž.
dúfam,že stihnem dať do opky foto do galerky

Monitaaa

Baby suhlasite s tymto čislovanim? sedi to na vas? Obvod 75cm . 87-89cm velkosť A, 89-91 velkosť B, 91-93 velkosť C, 93-95 velksot D. Sa mi to nejak nezda. Je to zo stranky astratex