Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livkam

cicimici

ďakujem, už zvažujem aj jedného chirurga, ozval sa mi cez mail z tejto stránky a trochu som si ho pozrela aj cez google. Ja chcem Mentory a on mi ponúkol polytech. Neviem aký je medzi nimi rozdiel. Dúfam, že sa správne rozhodnem. Mám na to ešte asi 3 mesiace.

Monitaaa

Zuleko
Ani nevies, ako ti tu sprchu zavidim :D
Ronie
Ja sa priznam, že ja som si tu tamponadu vybrala skor, proste sa nedalo, neviem zaspať keď dycham ustami :/

ronie

Ivava
neboj, nie je to sice najlepsi zazitok mojho zivota ale da sa to prezit, len nech mi tu tamponadu vyberu z nosa. ale noc skorovovec necitim prsia su horsie ale je to iba velky tlak na hrudi.Teraze ste cakam na prevaz a nech uz je pozajtra :)

Zuleko

Tak baby na kontrole vsetko ok,prska sa pekne hoja;)v pondelok idem vyberat stehy a uz mam povolene sa konecne aj ako clovek osprchovat;))))

kvet11

february, bambulkova

baby a vy kde ste?? ako sa máte čo vaše prsia poslúchajú ste spokojné? nejaké nové foto by ste mohli dať :)

kvet11

daniellita

samozrejme že ťa v tomto chápem ohľadom financií ja som na tom tak isto že treba tú veľkú finančnú položku splatiť ale zas budeme krááááásne :)))