Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

No tak super,ze je vseko oki:)ja nemam vobec bolesti tie sommala akurat prve dva dni.aj to skvor neprijemne pocity ako bolest,ja som dnes dva ryzdne po op zajtra idem na kontrolu a dalsi tyzden uz asi na stehy;)

Monitaaa

Zuleko
ahoj, no na kontrole vsetko ok. bandaz mam uz dole, aj ked poviem pravdu citila som sa v nej tak bezpečnejsie ako len v podprde, akurat to mam vsetko popodlepovane :D No na prsiach možem zatial hodnotit len velkosť, ta je super, ale na ostatne si budem musiet počkať, lebo su dorezane, ale to sa zahoji. O tyzden dalsia kontrola. Ty mas este bolesti?

Zuleko

Vladka
Dakujem pekne,ved vies aky je moj postoj k chirmedu,tak preto som sa rozhodla opat tam ist.verim ze vsetko bude v poriadku.

daniellita

kvet11
máš pravdu, súhlasím, ale práve preto, že je to fin.náročná operácia, musím robiť, aby som ju splatila. :(

kvet11

daniellita, mravcadlo1

baby ako vás čítam tak som pochopila že robíte v službách ako sú asi nechty, vlasy, nohy atď..... ja robím tiež v takých službách a vôbec som sa do roboty nehrnula aj keď jasné že bojíme sa o stratu zákazníkov ale zas nestojí to zato aby sme si nejako uškodili predsa nie je to záležitosť nejakých pár eur ale je to dosť veľká položka a kto je normálny pochopí keď poviete že ste PN a kto nie tak kašlat ho a viete ako sa hovorí dobrý zákazník je ten čo aj keď ide inde ale vráti sa zas k nám :)
ja som išla do práce po šiestich týždňoch a keby som mohla bola by som doma ešte aspoň dva ale už sa nedalo ale určite mi bolo prvoradé moje zdravie a prsia ako zákazníci...

takže nič neprehánajte keď sa ešte nebude dať a šetrite sa :))

bimbi

Sue
Ja mam 370ml anatomy vysoky profil Eurosilicony, mam 170/56kg, pod prsiami 75cm.. Pred opkou cez prsia 84( take A) vykojene po 3 detoch, teraz 92cm.. Nosim podprdy 75C az D podla strihu, z C mi skoro kukaju bradavky :). Chcela som trojky aj mam.. Operoval Mudr.Cerven v Novamede, BB