Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

nadranka

ja som pred opkpu nemala žiadne a ni žiaden tuk na hrudniku tak 300ml Vp boo maximum čo mi mohol dat. Po opke mi povedal ze su exkluzivne :-) tak som rada aj ked každa chceme vačie!!! predtym som mala 75cez teraz 84.

Monitaaa

Baby toto čislovanie sa uvadza na stranke Astratex.sk, no tiez sa mi to nejak nezda, preto som sa pytala, či som anomalia ja, alebo je to blud. Ak si vyberate podprdu, tak to najdete hned pod vyberom velkosti - overenie velkosti, tam tie tabulky vybehnu.

rita149

Moitaaa

keď tak pozerám do tej tvojej tabuľky tak aj ja mam neexistujúce prsia. Budem musieť na kontrole v decembri asi aj nejakú opku dohodnúť :-) nech mám aspoň tie A :-). Je to hlúposť tá tabuľka podla mňa.

rita149

Monitaaa

ja by som sa do tejto tabulky nezaradila.
Cez prisa mam 84cm a nocim podprsky 75B a 75C.A to nemam v ziadnom pripade od 89-93cm.Su to nejake divne miery.čo je to za značku?