Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

tomasova

ďakujem :) čoskoro sa dočkáš ani sa nenazdáš a už budeš mať krásne prsia na hrudi :) inak tie foto hrozne skreslujú na niektorých sú dosť veľké a na niektorých zas malé :))
a bez váhania ber väčšie veď vieš... :)

anett101

super zachvíľku to máš za sebou a kým príde dátum operáciu ktorý si mala mať aj zabudneš že si niekde bola :))

bambulkova

tak to máš pravdu pocit je to úžasný môžeš si dať čokoľvek na seba už bez obav a vyzerá to konečne super tie prsia spravia hrozne veľa... ja zatiaľ ešte bez podprdy nechodím na noc ešte stále mám tu sexi pooperačnú :)) do kedy si v nej spávala? ja ešte chcem trošku schudnúť s brucha a budem konečne sama zo sebou spokojná a cítiť sa super :)
dnes som sa zasmiala bavila som sa s jednou a cvičení a že to brucho je najhoršie a ona taka podarená že čo ved ty máš aspoň prsia veľké tak to schová trochu to brucho ale čo ja tie moje malé brucho mi potom trčí.... tak som sa smiala :))aj sestra chcela som jej povedať že no mám prsia ale spravené :) daj aj nejaké nové foto :)

misaela

Mahulienka

ahoj, nezdaju sa ti tvoje velke? ja idem za dva tyzdne a mam navrhnutu podobnu velkost 450 ale som o 5 cm nizsia a trochu sa bojim, že to bude privela :(
doktor povedal, že mi ich spravi akurat k bokom a aj ked som pochybovala par noci, nakoniec som sa rozhodla že to necham na nom. ved už to musi mat po tolkych opkach v oku :)

anett101

Mahulienka
Jejooo dakujem som pozrrala tiez mas pekne a rez pod pazou ja idem tiez k nemu je suprovy ale idem do zvolena mala som ist vo february no idem teraz za dva tyzdne :)

anett101

Zulenko
Ta druha alebo tretia to je.ale to je jedno mas ich krasne kolko uz si teraz od opky?ja sa tak bojim tej operacie ze azamen a kde mas rez?viem ze foto skresluju ale to ja len tak som si stiahla kamoske som ich ukazovala ze ake krasne cecule

mahulienka

Ahoj anett101
Ja mam 445ml,ES, vysoky profil,anatomicke. Bola som operovana u dr. Cervena v Poprade. Mam 170/51kg, dufam, ze som ti pomohla pri rozhodovani, a neboj sa tych 400 bude akurat:))Pisem narychlo....

Zuleko

anet
Hihi zlatá:-))Podľa fotiek sa veľmi neorientuj,lebo fotky dosť skresľujú.Určite sa nemusíš báť veľkosti,je to úplne k tvojej výške a váhe.Teraz neviem ktorú fotku myslíš v galérke tú prvú úplne,ale veď tam nemám niejak veľké prsia,neviem či rovnako nám ukazuje fotky alebo poprehadzovane.

anett101

Ja mam aj presne ty iste cm ako mas ty neuverila by si ale tri tvoje foto som si stiahla do tel ze ake šupi prsia krasne moc som si nezapametala tvoj nick a teraz pozeram ze sak to su tie co mam v mobile stiahle ze sa mi pacia.velmi pekneich mas a ta prva foto bola po akej dobe?tam mas ake bomby a potom ako sa krasne usadili.super.ja mam mat ES ty mas nagore?

Zuleko

Anet js som skoro presne vyska vaha ako ty mam 53kg a 170 cm prve prsia som mala 390ml,boli akurat ku postave,neboli velke.tak skus pozriet moje fotky v galerke.pred op som mala slabe jednotky pod prsiami 72 a cez 83 som mala