Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

strangeemily

ja som si mohla vybrat ši chcem gulate alebo anatomicke.Ja som chcela anatomicke.Značku mam Nagor, tu som tiež chcela ja.Mne sa zdaju lepšie pevnejšie,informovala som sa o nich a tak som bola rozhodnuta pre ne ale je to len môj nazor na ne nechcem tu nikoho ovplyvňovať!!! Nemala som žiadne prsia ale fakt žiadne, preto aj 300ml lebo sa bal aj on aj ja aby mi to nerobilo problemi, na prvy krat, kedže koža nenatiahnuta bala som sa aby sa mi strie nespravili atd...
Kedy maš opku a ake budeš mať ty?

Lucia3110

angie

cca 2 tyzdne pred...aj viac mozno..ale ja som to mala kadejake, boli vtedy dovolenky tak cim skor..krv, na sone som nebola a s vysledkami z krvi na interne, tam mi spravili EKG a dali papier kde bolo vsetko komplet zhrnute..

angie77

Baby kolo pred opkou stě si začali vybavovat predoperacne? A co vsetko? Sono,krv a potom interne? A na internom vám rovno spravili aj EKG?

tomasova

mahulienka
ked ta tu vidim musim ta tymto pozdravit a este raz pochvalit krasne prsia.....tie tvoje tu mam naozaj ako vzor...

mahulienka

anett101
ja mam rez pod prsiami. Operaciu mas zachvilu, tak ti drzim palce, urcite ti ich budes mat krasne, mas pekny zaklad:))

misaela
no, mne sa nezdaju velke.Zas okolie tvrdi, ze najprv vojdu moje prsia az potom ja. Keby bolo na mne mozno, by som isla aj do vacsich, tymto pozdravujem Zuleko ma ich krasne.Doktor urcite vie co ti moze dat, aby si bola spokojna, ako hovoris iz to ma v oku a velmi zalezi od celkovej stavby tela. Na niekom mozu byt 450 vela a na niekom sa stratia:). Ty mas tiez opku zachvilu, tak drzim palce;)