Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

misaela
ja mam anatomicke a tie vyzeraju trosku inac ako okruhle. Tak ak budes v galerke skus sa popozerat na baby ktore maju 450 okruhle. Podla mna budes riadna ceckana:))

misaela

mahulienka

praveze nie, budem mat okruhle. ja som tiež po 2 kojeniach, vtedy som mala cca trojky. mne doktor najprv povedal 350, potom 450 a vraj keby som chcela aj 550 ale to už bol predpokladám žart, také bomby z nicoho :)
ja som hore take tintiko, preto ma to trochu šoklo. rozsirujem sa skor smerom dole :)
uprimne ja nie som velmi na velke prsia preto mam trosku obavy. aj kvoli oblecniu a tak, že dole mi to sadne a hore nic nezapnem

Zuleko

Angie
Ja som sa napriklad stretla s pozitivnou reakciiou,dva tyzdne pred op som bola na vysetreniach so znamienkami a jedno som mala na prsniku a kozna mi hovori nech si ho idem cim skvor vybrat tak som jej povedala ze nemozem momentalne lebo idem na prsia,pricom videla ze uz mam urobene a bola velmi mila ze hlavne nevh ja som spokojna ze mi drzi paluchy nech vsetko dobre dopadne,zvysne znamienka som si sla vybrat a chirurg co mi ich vyberal a aj sestricky sa ma pytali preco aj z prsnika sinechcem dat vybrat tak som povedala ze idem na druhu op s prsiami a tiez boli velmi mili,pytali sa kde sombola ako som spokojna a tak;))takze ja mam takuto pozitivnu skusenost.ja som vsade povedala pravdu,neviem si predstavit co by som si vymysla ;)

mahulienka

misaela
no pred opkou som mala take male acka, no boli uz po dvoch kojeniach take trosku padnute...ak budes pozerat galerku tak je tam este zopar bab co maju 445, a maju tam foto aj pred opkou. Ja tam mam foto uz len po opke, nestihla som si ich ofotit pred op. A ty budes mat anatomicke?

misaela

mahulienka

:)dik, este by som sa chcela spytat, ty si mala aj nejaky zaklad? lebo ja som rovna ako doska. dufam že sa coskoro dostanem do galerky, som zvedavá ako taká 445 vyzerajú, lebo ich nemá moc vela báb

angie77
ja som povedala na aku opku idem a vysetrenia ma nestoja 15ečok ale 110 :(
ale beriem to ako naklady na opku, tam sa to strati :)

Rozalka

Angie77, no ja som snimi písala a potrebujú len krv, interné, a RTG plúc mi nepísali... kopírujem č mne napísal ...(odbery krvy / krvný obraz, hemokoagulačné vyšetrenie, hepatálne testy/ potom Vás pošle na interné vyšetrenie)... no ja mám zlé skúsenosti s lekármi, ak hovorím že kde idem... USG prsníkov - do telefonu mi povedala, že dobre že sedí, lebo by spadla.. a obdvodná lekárka - všetko spoplatnené a to len modelky si davajú silikony a ja jej že "áno modelky a potom ešte ja"!!! ja budúci týždeň obehávam lekarov, bude sranda no... Brutal čo tu je v našom meste, 100rokov za opicami..

Lucia3110

angie
nie nevyzadoval, ja som sa ho na to aj pytala na konzultacii a povedal ze netreba..akurat som ti este zabudla napisat ze okrem krvi aj moc cize komplet odbery..no a rtg pluc ale ty si tusim spominala ze sa nemozes snimkovat ze? a na internom som povedala na aku operaciu idem, ta internistka bola riadne zlata, taka srandovna :D