Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

misaela
dakujem si zlata, inac som pozerala tvoje fotky, noo si fakt take tintitko:)), myslim ze s tvojim zakladom ich budes mat krasne...
anett 101
ako som to zvladla? No ja som po opke asi 4 hod. isla domov, tu v Poprade tak zvyknu pustat, ale bolo to uplne v pohode. Nakolko ja uz mam velke deti, tak mi velmi pomahali, ci z domacnostou, alebo s vencenim psov... bolesti som mala asi dva tyzdne, ale dalo sa to vydrzat.
Uvidis aj ty to zvladnes a potom sa budes uz len vytesovat...

strangeemily

rita149

no ved ani ja nemam nic uplne rovna podlozka:)no mne doktor sam povedal ze mi da 300,okruhle a eurosil.hned ako ma uvidel:) tak som to nechala na nom,myslis ze tie euros.su neni take pevne?
ale aj tak ich mas krasne na to ze mas anatomicke ja som si myslela ze sa nedaju dat anatomicke zenam ktore nemaju ziadny zaklad ale vidim ze opak je pravdou:)ja idem na operaciu az buduci rok,mne sa to neda skor pretoze pracujem v zahranici tak sa musim prisposobit praci ale nevadi ked som uz tolko vydrzala tak to este vydrzim ale myslim ze to ubehne ako voda:)

lilabmw

evi22

musis poslat foto prsiek najrpv tvojich pred +nick tvoj na galeria@zoznam.sk tusim to je a ona ti posle instrukcie az potom si mozes pozerat fotky.