Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Rozalka

takže ani Tebe do mailu nenapísal že treba sono prs? to by bolo super, to by som potom šla len k obvodnej nech mi porobí predoperčné a nemusím íst na gyndu aj kôli sonu.
Takže mi treba len, krv , moč a vlastne EKG a interné:)tak?

nadranka

Tak... a dr. Červeň má o jednu spokojnú pacientku viac :-) Všetky baby, ktoré ste nedočkavé, netrpezlivé, čakať sa fakt OPLATÍ. Prská sú akurát k mojej postave a nosík tiež bezchybný.

Zuleko

mravcadlo
jedna vec je ,že máš svoju hlavu a nepôjdeš pod 500,druhá že ide o tvoje zdravie..nie každý máme dobrú kožu na tak veľký implantát,stretla som sa s prípadom kedy si baba nedala povedať a nástojila na tom,že chce 500 ml aj napriek tomu,že jej doktor povedal,že tak veľké implantáty nie sú pre jej prsia vhodné(zrejme nato nemala dobrú kožu) a po pár mesiacoch jej úplne spadli imploše.takže nie vždy je dobre ísť hlavou proti múru.No u teba si myslím,že nebude problém dať 500 ml lebo základ máš,už ide iba o to,či máš dobrú kožu,a tiež si nie som istá či budeš môcť mať okrúhle imploše,ale nato je tu doktor a nie ja:-)))

mravcadlo1

Zuleko no ja po tom co som pokukala tak pod 500 nepojdem ani bohovy lebo na reopku nemam a nemienim si dat nieco s cim nebudem spokojna aj keby mam toho chirurga vykopat spod zeme ;-)

mravcadlo1

Zuleko no ja som si nikdy nemyslela ze budem muset uvazovat o silik. Mala som pekne pevne prsicka a b kosik ale len do doby kym som neschudla 25 kg a to co teraz mam je pre mna nocna mora

Zuleko

mravcadlo
akurát pozerám,že ti máš aj dosť základ,takže tebe možno budú stačiť 500ml a budeš mať také prsia,ja som mala pred tým slabé jednotky:-)

rita149

strangeemily

jasne že sa oplatí čakať, ja som tiež názoru keď som žila tak dlho bez pŕs tak už ten čas po opku sa dá vydržať a ubehne to rýchlo.

Mne prvý krát navrhol len 235ml :-) a to som odišla spokojná domov,až potom som rozmýšľala či to nebude málo a išla som týždeň pred opkou ešte raz za ním a zmenili sme to na 300 nagor.

To ktoré su lepšie či Es alebo nagor? Ja neviem ja som chcela Nagor ked som držala Es a Nagor tak sa mi Nagor páčil viac ako drží tvar a aj som sa informovala naň a bolo mi potvrdene že je kvalitný a pre také ako ja ideálny.Ale nemusíš ma´t obavy z Es určite sú super keď s nim náš doktor robí.Budeš spokojná.Ja som sa gulatých bála preto ze som chudá aby som to nemala ako dve gule prilepené.Ale páčia si mi aj guľaté implantáty.

Zuleko

mravcadlo
ja som bola už druhý krát na Op,mám až 620ml,nagor,okrúhle a extra vysoký profil:-))Ak ideš po prvý krát na Op tak také veľké implantáty ti nedajú nikde.